A hónap színe: az elegáns rozéarany

otthon rózéarany stílus a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tél utolsó hónapjához érkezve mi már egy kicsit a tavasz felé kacsingatunk. Éppen ezért is választottuk február színének a különleges rozéaranyt, ami egyrészt már a nyiladozó virágok színét juttatja az ember eszébe, másrészt pedig a jóslatok szerint 2017 egyik nagy befutója lesz mind a divatban, mind a lakberendezésben.

Hogy pontosan milyen színről is van szó? Ahogy a neve is elárulja, ez a nem mindennapi árnyalat az arany és a rózsaszín elegyéből jött létre. Érdekesség, hogy amíg ez a két szín külön-külön istenigazából nem is nagyon illik egymáshoz, addig a keveredésük egy meglepően harmonikus elegyet alkot.

Forrás: Pressloft

De amíg a rózsaszín egy bájos, kislányos szín, addig a rozéarany (vagy más néven rózsaarany) sokkal inkább egy kifinomultabb, nőiesebb árnyalat. Mivel egy légies, könnyed színről van szó, jól kombinálható más tónusokkal. A legfenségesebb kombinációt kétségkívül a fehér színnel alkotja, de a törtfehérrel, bézzsel, galambszürkével is mutatós tud lenni. Ha pedig vidámabb párosításra vágysz, érdemes kipróbálnod a navy kékkel.

De beszéljenek helyettünk a képek, íme néhány inspirációs ötlet a rozéarany használatára.

/1702/A_h_n201721142353

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.