Hazudnak az előtte-utána fotók: Milly bemutatta, hogy minden csak beállítás kérdése

Forrás: Instagram/Milly Shmith -
előtte-utána póz beállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele vannak a közösségi oldalak előtte-utána fotókkal, amik csodálatos átalakulásokat mutatnak be. Egy lány azonban megelégelte ezeket a képeket, és úgy döntött, megmutatja, hogyan is készülnek! Szemfényvesztés az egész: minden csak a megfelelő pózon és a jó ruhán múlik.

Lenyűgöző, hogy emberek mire nem képesek akaraterővel és kitartással. Rengetegen mutatják be testük átalakulásának történetét, amihez bizonyító erejű előtte-utána fotókat is posztolnak. Vannak azonban, akik olcsóbban akarják a sikert, küzdés és valódi átalakulás helyett megelégszenek ennek a látszatával. Ebből lett elege Milly Smith nővértanulónak, aki megmutatta, hogyan is készülnek ezek a bizonyos fotók.

Milly Smith előtte-utána fotója, ami valójában pár perc különbséggel készült Forrás: Instagram/Milly Shmith

"Ugyanaz a lány, ugyanaz a nap, ugyanabban a percben" – írta fotója mellé Milly, aki előtte-utána fotókkal mutatta be, hogy mennyit számít a jól kiválasztott öltözék és a megfelelő póz. A fotó mellé egy hosszú posztot is írt, amelyben a pozitív testképet hirdeti. "Ez nem a fogyás eredménye, nem is fogyókúrareklám. Mindkét testemben jól érzem magam, egyiktől sem vagyok több vagy kevesebb" – írta a lány, hozzátéve, nevetséges, hogy csupán egy másik póz miatt válik valaki kevésbé vonzóvá, pedig az ugyanaz a test, mint az előnyösebb fotón!

Milly több ilyen képet is posztolt, hogy bizonyítsa, mennyire megtévesztőek is az Instagramon látható "átalakulások".

Elképesztően bizarr sportok - Te melyiket próbálnád ki?http://www.life.hu/ez-zsir/20170124-sorozos-joga-labujjszkander-bizarr-sportok-a-nagyvilagbol.htmlJogosan teheti fel az ember a kérdést, hogy mi értelme van a sörözgetős jógának vagy a lábujjszkandernek? A sportok szerelmesei biztosan meg tudják válaszolni a kérdéseket. Vagy mégsem? Téged mennyire győznek meg? Ez Zsír!ThinkstockTeljesen megváltozott az egykor kövér nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170201-rengeteget-fogyott-az-egykor-kover-no.htmlJudith Pallanza brutálisan el volt hízva, de borzasztó külseje már a múlté. Megváltoztatta az életmódját, és ezzel együtt a külsejét is. Ez Zsír!--Egészségünk alappillére – Ezért nélkülözhetetlen a magnéziumhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170201-ezert-nelkulozhetetlen-a-magnezium.htmlSzervezetünk megfelelő működéséhez nemcsak vitaminokra, hanem különböző ásványi anyagokra is szükségünk van. Ezek közül az egyik legfontosabb a magnézium, amire azért is kell különösen odafigyelni, mert szervezetünk nem állítja elő. Íme, jó néhány ok, amiért gondoskodnunk kell a magnéziumbevitelről! Ez Zsír!ThinkstockTóth Vera egyre jobban hasonlít a húgára, Tóth Gabirahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170131-toth-vera-fogyasa-ota-jobban-hasonlit-toth-gabira.htmlSokkal bátrabban öltözködik, és magabiztosabb is Tóth Vera azóta, hogy lefogyott. Már több mint 35 kilótól szabadult meg, így a húgára is egyre jobban hasonlít! Ez Zsír!OrigoRubint Réka brutális kockahasat villantott: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20170131-rubint-reka-durva-kockahasat-villantott.htmlMondják, hogy a nyári alak télen készül. Nos, Rubint Réka alakja egész évben készen van, sőt, januárban csak még szálkásabb és izmosabb lett. Ez Zsír!OrigoHajdú Péter izmos felsőtestét mutogatjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170130-hajdu-peter-felmeztelen-felsotestet-mutogatja.htmlFélmeztelenül mutatta meg felsőtestét Hajdú Péter, akiért odavannak a nők, mióta Katával külön váltak. A műsorvezető oda is figyel magára: újra edzeni kezdett és nem fél megosztani az eredményét sem.Ez Zsír!Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.