vagyonmegosztás válás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legenyhébb kifejezés, hogy Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere nem zökkenőmentes. A bírósági tárgyalások 3 éve folynak, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy a férfit nem találják a bejelentett lakcímén. 

"Már hosszú ideje sorozatosan visszaérkeznek a hivatalos levelek Csaba lakcíméről, azzal az információval, hogy elköltözött. Ez furcsa, mert eddig mindig megkapta, és nem jelezte senki felé, ezentúl hol lesz megtalálható. Semmit nem lehet tudni az új lakhelyéről, ezért úgy határoztunk, a továbbiakban Pécsi Ildikóék gödöllői címére lesznek kézbesítve a levelek. Sajnos emiatt megint csúszik a vagyonmegosztási per időpontja" – nyilatkozta a Ripostnak Dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között is elmérgesedett a viszony Fotó: MTI/Zih Zsolt

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy Pártos exe börtönbe is kerülhet, ugyanis állítólag nem fizeti a gyerektartás összegét, csak egy töredékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.