Ilyen élete van a 10 éve elhunyt szexszimbólum, Anna Nicole Smith lányának

halál lány Anna Nicole Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyógyszer-túladagolásban halt meg a világ egyik leghíresebb playmate-je, Anna Nicole Smith. Kislánya akkor mindössze néhány hónapos volt. Ennek már lassan 10 éve, azóta pedig nem sokat hallhattunk gyermekéről. Most kiderült, milyen életet is él Dannielynn!

Tragikus körülmények között hunyt el a világ egyik leghíresebb playmate-je, Anna Nicole Smith. Az egykori szexszimbólum gyógyszer-túladagolásban vesztette életét, néhány hónappal az után, hogy lánya megszületett.

Lassan 10 éve annak, hogy elhunyt Anna Nicole Smith Forrás: AFP/Getty Images/Carlo Allegri

A családban nem ez volt az egyetlen tragédia, hónapokkal korábban a modell 20 éves fia távozott az élők sorából, vele a drogok végeztek.

Anna Nicole Smith és fia, Daniel Forrás: AFP

Sokan akkor úgy vélték, Anna nem tudta feldolgozni gyermeke halálát, ezért vett be annyi gyógyszert. Így azonban magára hagyta 5 hónapos kislányát, akiről nem sokszor hallottunk a tragikus események óta.

Dannielynn Birkhead már 10 éves is elmúlt, és apjával, Larry Birkheaddel él. Annak idején a férfi és a modell között titkos kapcsolat volt, ezért szinte senki nem tudta, hogy ő a kislány valódi apja. Bírósági tárgyalás után kerülhetett hozzá a gyermek, és most bepillantást engedtek életükbe.

Dannielynn Birkhead és édesapja, Larry Birkhead Forrás: AFP/Frazer Harrison

Tragikus sorsa ellenére Dannielynn boldog, hétköznapi életét él, habár kisebb korában ő is kacérkodott a modellkedéssel. Éppen azt a márkát reklámozta, amelyet annak idején édesanyja is. Azóta azonban inkább a tanulásra koncentrál. Énekeléssel és tánccal foglalkozik, valamint hegedülni is tud. A 10 éves kislánynak nincs saját emléke az édesanyjáról, de rengeteg fényképet és felvételt őriznek a lakásukban róla.

A siker mellett a kudarcot is meg kell élni - Tudatos gyerekneveléshttp://www.life.hu/csalad/20170202-sikerorientalt-gyerekneveles-tenyleg-fontos-hogy-mindenbol-kituno-legyen.htmlTényleg csak a teljesítmény fontos, hogy a gyerekedből eminens tanuló váljon, aki sikeresen veszi az összes akadályt, és akit messzire elkerül a kudarc lehetősége is? Fontos, hogy a gyerekeknek legyenek sikerélményeik, ám ha a szülők kizárólag a tökéletesség elérésére koncentrálnak, annak leginkább maguk a gyerekek fogják a kárát látni. CsaládThinkstockGönczi Gábor címlapon mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront - FOTÓhttp://www.life.hu/csalad/20170203-gonczi-gabor-cimlapon-ket-es-fel-honapos-megmutatta-kisfiat-aront-foto.htmlA Tények műsorvezetője a Best magazinnak mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront. CsaládOrigoLiptai Claudia lánya zokogott, amikor kiderült a terhességhttp://www.life.hu/csalad/20170203-liptai-claudia-lanya-zokogott-a-terhesseg-hallatan.htmlLiptai Claudia hétről hétre, őszintén avatja be az olvasókat az életébe, arról mesél, hogyan zajlanak a mindennapjaik, mióta Marcell megérkezett hozzájuk. A műsorvezető elárulta, nagyon örül, hogy még egy testvére lett Pankának, aki zokogott, amikor megtudta, hogy édesanyja terhes. CsaládOrigoKiszivárgott Beyoncé ikreinek nemehttp://www.life.hu/csalad/20170203-kiszivargott-beyonce-ikreinek-neme-kisfiu-es-kislany.htmlKét nap telt el azóta, hogy a pop királyője az Instagramon bejelentette, hogy ikreket vár. Most a babák nemét is kiszivárogtatták. Család--Szilikonmell anyának és lányának - Furcsa családi hagyományokhttp://www.life.hu/csalad/20170202-furcsa-bizarr-csaladi-hagyomanyok.htmlSok családnak vannak olyan furcsa hagyományaik, szokásaik, amikhez a családtagok érzelmileg szorosan kötődnek, még annak ellenére is, ha a külvilág ezeket a tradíciókat csak furcsa hóbortnak tartja. A következőkben ilyen fura családi hagyományokat mutatunk be. Család--Pucér fotók a várandós Beyoncé-ról! Kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/csalad/20170202-latni-akarjat-beyoncet-a-coachellan.htmlBeyoncé nem régen jelentette be a nagy hírt, de úgy tűnik a rajongók boldog egyetértése méltatlankodásba csapott át. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.