Elképesztő siker! Miss Bikini lett Floridában a magyar szépségkirálynő

miss bikini Oláh Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Noémi kapta meg a Miss Bikini Florida Model címet 2017-ben, ami azt jelenti, hogy már Amerikában is elismerik a legsikeresebb magyar profi fitneszest. 

A korábbi magyar szépségkirálynő jelenleg az egyetlen olyan profi fitneszmodell, aki folyamatosan eredményesen teljesít a legjobbak között.

Behozhatatlan rekordnak tűnik, hogy négyszer szerzett indulási jogot az Ifbb Bikini Olympiára.

Jelenleg Amerikában él, több neves cég is szerződést kötött vele. Tavaly ment férjhez, és a párja teljes mértékben támogatja az álmai elérésében.

Botrányos villantások A sötét ötven árnyalata premierjén - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170203-heti-stilusmustra-szerepel-benne-dakota-johnson-karlie-kloss-helen-mirren.htmlA Screen Actors Guide díjátadó gála ütős kezdés volt hétfő hajnalra virradóra, habár a csodás ruhaköltemények mellett az eltorzult celebtestekről szólt a vörös szőnyeges bevonulás. Nézzük, mik történtek azóta Hollywoodban! Trend--Elképesztő siker! Miss Bikini lett Floridában a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20170205-olah-noemit-miss-bikini-lett-floridaban.htmlOláh Noémi kapta meg a Miss Bikini Florida Model címet 2017-ben, ami azt jelenti, hogy már Amerikában is elismerik a legsikeresebb magyar profi fitneszest. TrendOrigoDögös! Tatár Csillának nagyon jól áll az új stílusahttp://www.life.hu/trend/20170205-tatar-csillanak-nagyon-jol-all-az-uj-stilusa.htmlIzgalmas este volt a tegnapi A Dal szempontjából. A harmadik előválogatón gyönyörű ruhák vonultak fel, jó dalok csendültek fel, és egy beszólás is elhangzott. TrendOrigoPalvin Barbi megint nagyon dögös: szexi videót posztolt!http://www.life.hu/trend/20170205-palvin-barbi-megint-nagyon-dogos.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Palvin Barbival. Most ismét egy szexi videót tett közzé. TrendOrigoÍgy fest stílusváltása után Tóth Gabi: fotó!http://www.life.hu/trend/20170204-toth-gabi-stilust-valtott-igy-fest-most.htmlTóth Gabi A Dal élő adásában elcsukló hangon mesélte el, hogy több mint tíz éve készül már arra, hogy új stílusban énekelhessen, és hogy végre a zenéje alapján ítéljék meg. TrendOrigoZséda dögös csipkecsodában szexizik A Dalban: FOTÓ!http://www.life.hu/trend/20170204-zseda-zsedenyi-adrian-dogos-a-dalban.htmlIstennők vonulnak fel ma este A Dal színpadán. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.