Hihetetlen, de ez a feszes fenék a 60 éves Yazemeenah Rossié

Forrás: instagram.com/yazemeenah/ -
nagymama modell Yazemeenah Rossi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de igaz: ez az álomtest a 60 éves Yazemeenah Rossié, a kétszeres nagymamáé. A francia modell jobb formában van, mint sok harmincéves nőtársa. Ehhez pedig még kés alá sem kellett feküdnie.

Izmos has, hosszú, ősz haj és feszes popsi: ha Yazemeenah Rossi képeit megnézzük az Instagramon, legvadabb álmunkban sem gondolnánk, hogy elmúlt hatvan. A nő karrierje csak 45 éves korában indult be, azóta viszont versenyeznek érte a legnagyobb divatházak.

Yazemeenah Rossi, a 60 éves modell feneke feszesebb, mint sok harmincévesé Forrás: instagram.com/yazemeenah/

Yazemeenah azt állítja, hogy a titka mindössze abban rejlik, hogy egészségesen étkezik, sportol és meditál. Azt mondja, hogy szinte csak bioélelmiszereket fogyaszt, sokkal régebb óta, mint azok divatba jöttek volna. Bőrét természetes olajokkal ápolja.


Rossi élete végéig modellkedni szeretne, és mindent meg is tesz azért, hogy rendszeresen írjanak róla az újságok. A pikáns fotók posztolásától sem riad vissza.

Kulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--Elképesztő siker! Miss Bikini lett Floridában a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20170205-olah-noemit-miss-bikini-lett-floridaban.htmlOláh Noémi kapta meg a Miss Bikini Florida Model címet 2017-ben, ami azt jelenti, hogy már Amerikában is elismerik a legsikeresebb magyar profi fitneszest. TrendOrigoDögös! Tatár Csillának nagyon jól áll az új stílusahttp://www.life.hu/trend/20170205-tatar-csillanak-nagyon-jol-all-az-uj-stilusa.htmlIzgalmas este volt a tegnapi A Dal szempontjából. A harmadik előválogatón gyönyörű ruhák vonultak fel, jó dalok csendültek fel, és egy beszólás is elhangzott. TrendOrigoBotrányos villantások A sötét ötven árnyalata premierjén - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170203-heti-stilusmustra-szerepel-benne-dakota-johnson-karlie-kloss-helen-mirren.htmlA Screen Actors Guide díjátadó gála ütős kezdés volt hétfő hajnalra virradóra, habár a csodás ruhaköltemények mellett az eltorzult celebtestekről szólt a vörös szőnyeges bevonulás. Nézzük, mik történtek azóta Hollywoodban! Trend--Palvin Barbi megint nagyon dögös: szexi videót posztolt!http://www.life.hu/trend/20170205-palvin-barbi-megint-nagyon-dogos.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Palvin Barbival. Most ismét egy szexi videót tett közzé. TrendOrigoÍgy fest stílusváltása után Tóth Gabi: fotó!http://www.life.hu/trend/20170204-toth-gabi-stilust-valtott-igy-fest-most.htmlTóth Gabi A Dal élő adásában elcsukló hangon mesélte el, hogy több mint tíz éve készül már arra, hogy új stílusban énekelhessen, és hogy végre a zenéje alapján ítéljék meg. TrendOrigo







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.