Ariel Winter popsijáért van oda az internet népe

Forrás: AFP -
Ariel Winter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariel Winter, a Modern család fiatal színésznője időről időre lenyűgözi követőit testi adottságaival, a lány ugyanis elég ütős kis posztokat tesz közzé. 

Winter a popsijára szemmel láthatóan büszke, nemrégiben például ezt mutatta rajongóinak...

Caboooo it's lit

ARIEL WINTER (@arielwinter) által közzétett videó,

... nemrégiben pedig ezt a fotót tette közzé:

Forrás: Ariel Winter/Instagram

A kebleivel azonban nem volt ennyire elégedett Winter. A sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttatta, hanem kisebbíttette a kebleit. A Modern család Alex Dunphyját a családja és barátai is támogatták elhatározásában. A 17 éves, 155 centis színésznő ugyanis rosszul érezte magát, hogy a nyilvános megjelenései alkalmával mindig hatalmas melleivel kerül a címlapokra, sőt, G-s kosármérete miatt az öltözködéssel sem volt könnyű dolga.

3 kosármérettel csökkentették Ariel Winter keblei méretét Forrás: AFP, Instagram

Király Linda: "Maradandót raktam le az asztalra"http://www.life.hu/sztarok/20170206-kiraly-linda-maradandot-raktam-le-az-asztalra-sztarban-sztar-1-kicsi.htmlKirály Linda a Sztárban Sztár +1 kicsiben saját magát is megnézhette, hiszen a győztes Pál Dénesék őt alakították duettjükben. Linda elmondta, milyen érzésekkel figyelte megformálóját, de azt is megtudhattuk az énekesnőtől, hogyan élte meg a műsort azok után, hogy a korábbi szériából betegsége miatt hamar távoznia kellett.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBoldog születésnapot, Axl Rose! Így köszöntette fel Slash az 55 éves énekesthttp://www.life.hu/sztarok/20170206-boldog-szuletesnapot-axl-rose-igy-koszontette-fel-slash-az-55-eves-enekest.htmlA világhírű gitáros igazán hozzá illő módon köszöntötte fel zenésztársát, Axl Rose-t, aki február 6-án ünnepli 55. születésnapját. TV + Sztárok--Havas Henrik: "Ez az én hiányosságom, ami a nőknél baromi kínos"http://www.life.hu/sztarok/20170206-havas-henrik-nok-maganelet-csajozas.htmlHavas Henrikről mindenki tudja, hogy ami a szívén az a száján. A nyíltságáról és szókimondásáról híres televíziós ezúttal a nőkhöz fűződő viszonyáról mesélt.TV + SztárokOrigoGyurta Dani és Cserpes Laura romantikázott: kirándulni ment a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-gyurta-dani-es-cserpes-laura-romantikus-kirandulasa.htmlCserpes Laura sokáig volt egyedülálló, de novemberben kiderült, hogy szerelmes. Gyurta Danival jött össze, ám sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Szerencsére már megtört a jég: egyre több közös képet raknak fel. Legutóbb kiruccanásukról is megmutattak egy szerelmes fotót. TV + SztárokOrigoNyitott kapcsolatban élt Pásztor Anna és párja?http://www.life.hu/sztarok/20170206-pasztor-anna-es-parja-nyitott-kapcsolatban-eltek.htmlTöbb mint két évtizede ismeri és szereti egymást Pásztor Anna és párja, ám jó pár évet külön is töltöttek. Ahogy ők fogalmaztak, "szabadon engedték egymást". Mivel sok időt töltöttek külföldön, úgy döntöttek, nem kell olyan szorosan tartani a gyeplőt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEz a kislány volt a Titanic film kedvence - Így néz ki ma: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170206-igy-nez-ki-alex-owens-sarno-a-titanic-egyik-szereploje.htmlEmlékeztek még arra a kislányra, aki a Titanic című filmben Jack Dawson táncpartnere volt, míg Rose fel nem bukkant? A lány azóta már teljesen megváltozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.