5 éve terhes a nő: csak akkor szüli meg gyermekét, ha iskoláskorú lesz

Forrás: Youtube/National Partnership for Women & Families -
terhes szülési szabadság iskoláskorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve hordja a szíve alatt a gyermekét a nő, ugyanis a cége nem támogatja a szülési szabadságot. Ezért elhatározta, hogy csak akkor ad neki életet, amikor már iskoláskorú lesz.

Videón mutatják be Lauren történetét, aki már 5 éve terhes. Eldöntötte, hogy csak akkor ad életet gyermekének, amikor már iskoláskorú lesz. Azért határozta ezt el, mert cége nem támogatja a szülési szabadságot, így nem lenne esélye otthon maradni a kisbabájával. Így aztán hatalmas hassal jár be mindennap dolgozni Denverbe, ami nem egyszerű, de kollégái szerencsére nagyon segítőkészek.

Lauren hatalmas pocakkal jár dolgozni Forrás: Youtube/National Partnership for Women & Families

Az Egyesült Államokban ez nem egyedi eset, hiszen a cégek 86%-a nem támogatja, hogy az újdonsült szülők otthon maradjanak a gyermekükkel. Más országba is elköltözne a kismama, azonban ilyen hatalmas pocakkal nem tud repülni. Természetesen ez csak egy fiktív történet, a probléma azonban nagyon valós: ezzel a meghökkentő történettel próbálja felhívni a figyelmet a The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet erre az abszurd helyzetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.