Ilyen is tud lenni Dér Heni - Gyönyörű, elegáns fotó!

fotó szexi elegáns Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokszínű Dér Heni ismét megmutatta ezer arcának egyikét: igazi dívaként pózolt a kamerák előtt. 

Dér Heniről köztudott, hogy sokat tesz a szépségéért és az alakjáért, ám általában erről szexi fotókon keresztül szoktunk értesülni.

Most azonban egy olyan kép bukkant fel az énekesnő közösségi oldalán, amely teljesen más hangulatban tünteti fel a vagány, nagyszájú, bevállalós, csinos fiatal nőt.

Ez a fotó maga a megtestesült elegancia. Az egyszerű helyszín, Heni visszafogott frizurája, a pompás ruha és a vörös rúzs összhatása olyan, mintha egy dívát látnánk magunk előtt. Egyedül a tengerkék szemében csillan meg némi huncutság, amit nem tud magából kivetkőzni. Lehet, hogy ez a boldogságából fakad? Ez biztos, ugyanis az énekesnő újra egy párt alkot volt vőlegényével, Vincze Gáborral.

Újra együtt Dér Heni és egykori kedvese

Dér Heni és párja, Vincze Gábor 2015. augusztus elején szakítottak, pedig a pár már az esküvőn gondolkodott. Azonban némi idő után kiderült, hogy nem tudnak egymás nélkül létezni. Ráadásul Heni már menyasszonyként tündököl. A folytatásért kattints ide.

A 63 éves Christie Brinkley a lányaival pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170208-63-eves-no-modellkedik-a-lanyaival.htmlHihetetlen, hogy bizonyos embereken egyáltalán nem látszik a kor: Christie Brinkley szinte semmit nem változott az elmúlt 25-30 évben. Így néz ki most! Trend--A hónap színe: a vagány rozéaranyhttp://www.life.hu/trend/20170207-a-honap-szine-a-rozearany.htmlHabár azt rebesgetik, hogy idén tavasszal az arany visszaveszi méltó helyét, ahonnan a rozéarany taszította le, azért érdemes még egyszer felidézni, hogy miért is szeretjük annyira a rosegold árnyalatot. Trend--Hoppá! Ezt a feszes feneket titkolta előlünk Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20170208-katalin-hercegno-szuk-farmerben-es-sportos-kabatban.htmlNagyon ritkán látjuk Katalin hercegnőt farmerban, pedig igazán nem kellene mindig szoknya alá rejtenie formás fenekét. Trend--Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt.htmlHorváth Éva kismamaként is elképesztően szexi. Ezt bizonyítja legújabb fehérneműs fotója is. TrendOrigoBarnából lett szőke Irina Shayk – Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-szokere-festette-egykori-barna-hajat-irina-shayk.htmlA 31 éves modell megmutatta, hogy mitől döglik a légy: szőkén is irtó szexi! TrendOrigoÍgy nézett ki Beatrice hercegnő a londoni esküvőnhttp://www.life.hu/trend/20170206-beatrice-hercegno-is-megjelent-filippos-lemos-eskuvojen.htmlEgy sereg királyi vendég, többek között Beatrice hercegnő is tiszteletét tette Filippos Lemos és Marianna Goulandris esküvőjén, amelyet Londonban tartottak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.