Katalin hercegnő fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán látjuk Katalin hercegnőt farmerban, pedig igazán nem kellene mindig szoknya alá rejtenie formás fenekét. 

Katalin általában kosztümöt vagy elegáns ruhát visel a hivatalos megjelenésein. De szerencsére nem minden alkalomhoz passzolnak ezek az öltözékek.

Katalin, Vilmos és Harry versenyt futnak Forrás: AFP/AP/Alastair Grant

A hercegnő pár napja egy jótékonysági szervezet rendezvényén futott versenyt férjével és sógorával, Harryvel, így a sportosabbik oldalát is megmutatta. Katalin testhezálló, sportos piros kabátot és szűk farmert viselt. Most már azt is tudjuk, hogy az egyszerű, hétköznapi ruházat pont olyan jól áll neki, mint az elegánsabb viselet, sőt, a feszes hercegnői hátsó ellen sem lehet kifogása senkinek.

A hercegnő többször viselhetne nadrágot Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/James Whatling / Mega

A hónap színe: a vagány rozéaranyhttp://www.life.hu/trend/20170207-a-honap-szine-a-rozearany.htmlHabár azt rebesgetik, hogy idén tavasszal az arany visszaveszi méltó helyét, ahonnan a rozéarany taszította le, azért érdemes még egyszer felidézni, hogy miért is szeretjük annyira a rosegold árnyalatot. Trend--Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt.htmlHorváth Éva kismamaként is elképesztően szexi. Ezt bizonyítja legújabb fehérneműs fotója is. TrendOrigoBarnából lett szőke Irina Shayk – Szexi fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-szokere-festette-egykori-barna-hajat-irina-shayk.htmlA 31 éves modell megmutatta, hogy mitől döglik a légy: szőkén is irtó szexi! TrendOrigoEmlékeztek? Így néz ki ma a világ egykor legszebb kislányahttp://www.life.hu/trend/20170207-thylane-blondeau-a-vilag-egykor-legszebb-kislanya-igy-nez-ki.htmlPatrick Blondeau labdarúgó és Véronika Loubry színésznő lányát, Thylane-t már négyévesen a világ legszebb gyermekeként emlegették, és tulajdonképpen azóta foglalkoztatott modell. Ez persze nem is csoda: megmutatjuk, hogy fest a most 16 éves lány. Trend--Ariel Winter popsijáért van oda az internet népehttp://www.life.hu/trend/20170207-ariel-winter-popsija-az-instagramon.htmlAriel Winter, a Modern család fiatal színésznője időről időre lenyűgözi követőit testi adottságaival, a lány ugyanis elég ütős kis posztokat tesz közzé. TrendAFPChloe Lattanzi őrületes fotókkal bolondítja a követőithttp://www.life.hu/trend/20170206-igy-nez-ki-a-grease-sztarjanak-szexi-lanya.htmlOlivia Newton-John lánya minden alkalmat megragad, hogy megoszthassa szépségét a nagyvilággal: ezúttal sem tett másként. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.