Hétfő óta az egész világ Lady Gaga fantasztikus show-járól beszél, amit az 51. Super Bowl félidejében adott elő Texasban. Mi most azt mutatjuk meg, milyen luxusszálláson lakott fellépése idején az énekesnő.

Oly sok hírességekhez hasonlóan Lady Gaga is egy Airbnb szállást bérelt ki texasi tartózkodása idejére. A választása egy 20 millió dolláros houstoni kastélyra esett. Az ingatlan mindössze 10 percre található az NRG stadiontól, ahol a Super Bowl zajlott.

Lady Gaga választása egy 20 millió dolláros houstoni kastélyra esettForrás: Instagram/Lady Gaga

A 977 négyzetméteres házban található egy reneszánsz stílusban épült csigalépcső, tartozik hozzá egy tágas terasz, természetesen úszómedencével együtt.

A belső terek falain drága festmények lógnak, a kupolás mennyezetbe pedig szinte beleszédül az ember.

A Super Bowl idejére kifejezetten Lady Gaga tiszteletére rendezték be a lakást különböző luxus dekorációs tárgyakkalForrás: Instagram/Lady Gaga

Az Airbnb oldalán az otthont éjszakánként 10 ezer dollárért, azaz 2,9 millió forintért hirdetik, ám ez igazából csak egy irányár, a tulajdonos minden bérlőnek személyre szabott ajánlatot ad. A Super Bowl idejére például kifejezetten Lady Gaga tiszteletére rendezték be a lakást különböző luxus dekorációs tárgyakkal.

A luxusotthon valószínűleg elnyerte az énekesnő tetszését, aki még az Instagramra is töltött fel képeket a káprázatos szállásáról.

/1702/Ebben20172912457