Medveczky Ilona 45 éves ruhában érkezett a Story-gálára

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona Story-gála 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi nem találtunk szavakat Medveczky Ilona ruhájára, a táncművésznő azonban szívesen beszélt szettjéről, ami 45 éves, és 35 kiló. Azt is elárulta, ebben a súlyos ruhában anno táncolt is, többek között Antal Imrével. 

Story-gála: Andor Éva királylányos ruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170211-rafinaltan-meresz-ruhaban-tundokolt-a-story-galan-andor-eva.htmlA Tények szép műsorvezetője, Andor Éva egyenesen a stúdióból érkezett a Story-díjátadóra. Arról beszélgettünk vele, mit tekint ma szórakozásnak, hogyan érzi magát a celebrendezvényen.TrendOrigoStory-gála: Dögös csipkeminiben érkezett Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-dogos-csipkeminiben-erkezett-rubint-reka.htmlHa csak idejük engedi, Schobert Norbi és Rubint Réka is részt vesznek a Story-gálán. A házaspár idén is eljött... Trend--Palvin Barbi félpucér fotójával gyűjti a lájkokathttp://www.life.hu/trend/20170211-palvi-barbi-felpucer-fotojaval-gyujti-a-lajkokat-instagramjan.htmlBár Palvin Barbit láttuk már ennél lengébb szerelésben is, a férfiak úgy vélik: nem lehet megunni. A világhírű magyar modell legfrissebb képe is vérforraló. TrendOrigoParis Hilton szexi ruhában állt kifutóra - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170211-paris-hilton-szexi-ruhaban-allt-kifutora-christian-cowan-bemutatojan.htmlJól áll a dögös viselet Paris Hiltonnak. Trend--Ariel Winter popsijáért van oda az internet népehttp://www.life.hu/trend/20170207-ariel-winter-popsija-az-instagramon.htmlAriel Winter, a Modern család fiatal színésznője időről időre lenyűgözi követőit testi adottságaival, a lány ugyanis elég ütős kis posztokat tesz közzé. TrendAFPStory-gála: Tűzvörösben érkezett Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-tuzvorosben-erkezett-horvath-eva.htmlAzt már megmutattuk, milyen csodálatos frizurát készítettek a várandós Horváth Évának a Story-gálára, most pedig már azt is látjuk, milyen ruhát viselt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.