Story-gála: Majka és Dundika összeöltöztek

Dundika Majka Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeöltözött Dundikával a Story-gálára az év műsorvezetője, Majka. 

Dundika minden évben kitesz magáért a Story-gálán, és ez idén sincs másképp. A kétgyerekes anyuka bámulatosan néz ki, a dekoltázsa pedig egyenesen vonzza a tekinteteket.

Majka és Dundika a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo
Story-gála: Sarka Kata kristályberakásos nude színű ruhában érkezetthttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-sarka-kata-kristalyberakasos-nude-szinu-ruhaban-erkezett.htmlEgyedül érkezett a Story-gálára Sarka Kata. Nem csak Hajdú Péternek, de az évekkel ezelőtti merész dekoltázsnak nyoma sincs, idén nude színű ruhát visel. Trend--Story-gála: Tűzvörösben érkezett Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-tuzvorosben-erkezett-horvath-eva.htmlAzt már megmutattuk, milyen csodálatos frizurát készítettek a várandós Horváth Évának a Story-gálára, most pedig már azt is látjuk, milyen ruhát viselt. TrendOrigoMerész ruhát választott a Story-gálára Aleskahttp://www.life.hu/trend/20170211-meresz-ruhat-valasztott-a-story-galara-aleska.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese már pénteken belebújt egy fotó erejéig abba a ruhakölteménybe, amit a szombati Story-gálán visel. TrendOrigoStory-gála - Így készült Horváth Éva frizurájahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-igy-keszult-horvath-eva-frizuraja.htmlNem hiányozhat a szombat este megtartott Story-gáláról a sugárzóan szép kismama, Horváth Éva sem. TrendOrigoVárkonyi Andrea és Fördős Zé lesznek a Story-gála házigazdáihttp://www.life.hu/trend/20170211-varkonyi-andrea-es-fordos-ze-lesznek-a-story-gala-hazigazdai.htmlMa este rendezik meg az év egyik legnagyobb sztáreseményét, a Story-gálát. Azt még nem tudjuk, kik zsebelhetik a be a díjakat és hogy kik vesznek részt a gigapartin, de azt már igen, hogy a két házigazda Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoPalvin Barbi félpucér fotójával gyűjti a lájkokathttp://www.life.hu/trend/20170211-palvi-barbi-felpucer-fotojaval-gyujti-a-lajkokat-instagramjan.htmlBár Palvin Barbit láttuk már ennél lengébb szerelésben is, a férfiak úgy vélik: nem lehet megunni. A világhírű magyar modell legfrissebb képe is vérforraló. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.