Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesznek a Story-gála házigazdái

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea Fördős Zé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este rendezik meg az év egyik legnagyobb sztáreseményét, a Story-gálát. Azt még nem tudjuk, kik zsebelhetik a be a díjakat és hogy kik vesznek részt a gigapartin, de azt már igen, hogy a két házigazda Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz. 

A Story-gála nem csupán azért izgalmas, mert kiderül, kik kapnak különféle kategóriában díjakat, hanem azért is, mert kíváncsiak vagyunk arra, ki miben (és kivel) jelenik meg a rendevényen. Izgatottan várjuk az egyik házigazda, Várkonyi Andi outfitjét is, aki (és stylistcsapata) egészen biztosan kitesz majd magáért. Természetesen, ahogy a gála elkezdődik, meg is mutatjuk miben tündököl a szép műsorvezető.

Várkonyi Andrea Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Palvin Barbi félpucér fotójával gyűjti a lájkokathttp://www.life.hu/trend/20170211-palvi-barbi-felpucer-fotojaval-gyujti-a-lajkokat-instagramjan.htmlBár Palvin Barbit láttuk már ennél lengébb szerelésben is, a férfiak úgy vélik: nem lehet megunni. A világhírű magyar modell legfrissebb képe is vérforraló. TrendOrigoParis Hilton szexi ruhában állt kifutóra - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170211-paris-hilton-szexi-ruhaban-allt-kifutora-christian-cowan-bemutatojan.htmlJól áll a dögös viselet Paris Hiltonnak. Trend--Szerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigoAriel Winter popsijáért van oda az internet népehttp://www.life.hu/trend/20170207-ariel-winter-popsija-az-instagramon.htmlAriel Winter, a Modern család fiatal színésznője időről időre lenyűgözi követőit testi adottságaival, a lány ugyanis elég ütős kis posztokat tesz közzé. TrendAFPKylie Jenner vizespólós vonaglásánál nem lesz ma vérforralóbbhttp://www.life.hu/trend/20170107-kylie-jenner-sasha-samsonova-videojaban-vizespoloban-vonaglik.htmlA celeblányról a videót Sasha Samsonova fotós készítette. Hogy mi célból, nem tudni, de valószínűleg imádják a követői. TrendOrigoBikiniben feszít Sarka Kata: micsoda test!http://www.life.hu/trend/20170107-bikiniben-feszit-sarka-kata-nagyon-szexi.htmlBár nem először látjuk Hajdú Péter lassan exfeleségét bikiniben, rajongói szerint ebből a látványból sosem elég. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.