"A szerelemnek múlnia kell" - ez lehetne a mottója Pennsylvania északkeleti részén található hajdani romantikus szállónak is, amit egykor kifejezetten nászutasok és szerelmespárok kikapcsolódására építettek. Az üdülőkomplexumon az elmúlt évek alatt az enyészet lett úrrá.

A Penn Hills Resort 1944-ben nyitotta meg kapuit és az 1960-70-es években elképesztően felkapott hely volt az ifjú házasok körében.  A Pocono hegység káprázatos környezete, a zöldellő erdővel és vízezésekkel tarkított táj tökéletes búvóhelyül szolgált a szerelmeseknek.

Penn Hills Resort a 70-es évekbenForrás: Wikipedia

Az évek előrehaladtával azonban a látogatók száma megcsappant, a nászutasok inkább különféle trópusi úticélokat választottak az erdei romantikus zug helyett. A hotelnek azt tette be végleg a kaput, hogy 2009-ben 102 éves korában meghalt Frances Poalillo, a Penn Hills Resort társtulajdonosa. Halála után két hónappal a szerelmi fészek örökre bezárt.

Az egykor oly népszerű üdülő ma már csak árnyéka önmagának, az ikonikus szív alakú pezsgőfürdők üresen árválkodnak a lakosztályokban, a kültéri medencét belepték az algák, és szálloda minden berendezése szépen lassan az enyészet szélére kerül.

/1702/A_Pen2017213155657