Különleges kezeléssel fogyott le a nő diéta és mozgás nélkül

Forrás: Thinkstock -
diéta fogyás mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szenvednek a makacs pluszkilóktól, amik nem akarnak távozni, hiába tesznek meg mindent a cél érdekében. Ebben a cipőben járt Anna Pursglove is, aki diétázott, és a testmozgást sem hanyagolta el, de a csípője és a combja továbbra sem alakult át. Teljesen elkeseredett, mígnem rátalált egy kezelésre, ami valóra váltotta az álmát!

A fogyókúra a legtöbb ember életében felbukkan, és sokan bele is buknak. Azok viszont, akik lelkiismeretesek, többnyire elérik céljaikat, de még közöttük is akadnak olyanok, akik nem elégedettek. Anna Pursglove sem volt az, hiába diétázott, és a testmozgást is bevezette az életébe, ráadásul még személyi edzővel is dolgozott. Combja és csípője mégsem akart a kívánt alakra formálódni.

Különleges kezeléssel fogyott le a nő diéta és mozgás nélkül (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Drasztikus beavatkozásnak nem akarta alávetni magát, ezért minden erejével próbált olyan eljárást felkutatni, ami vágás és szúrás nélkül segít neki a fogyásban. És sikerült. Rátalált az úgynevezett "fagyasztás és melegítés" nevű kezelésre, amivel

12,7 centiméterrel lett vékonyabb a kényes területeken!

"Ez a kezelés végre elérte azt, amit én nem tudtam éveken át tartó diétával és futással" - mondta Anna a Daily Mailnek. A kezelés ráadásul nemcsak a zsírt olvasztja le az emberről, de a bőrrel is jót tesz. A fagyasztás arra hivatott, hogy megölje a zsírsejteket, a kezelés másik része pedig rádióhullámokkal melegíti a bőrt, és serkenti a kollagén termelését.

Természetesen ez a kezelés nem véd az elhízás ellen,

de segít azoknak, akik nem boldogulnak néhány kényes területtel. Szinte az összes testrészen elvégezhető, a mellek kivételével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.