Tévétorna ATV Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hatalmas bejelentést tett, egy egykor legendás tévéműsort éleszt fel újra. A fitneszguruval újraindul a tévétorna az ATV-n!

Nagy bejelentést tett Schobert Norbi, ugyanis az ő közreműködésével újraindítanak egy legendás műsort. A fitneszguru tévétornát indít az ATV-n. Sokan emlékezhetnek még arra, amikor a tévétorna fénykorát élte: a Magyar Televízió egyik legnézettebb adása volt, és körülbelül 15 évig volt műsoron. Norbi szeretné feléleszteni ezt az egykor sikeres adást, naponta főműsoridőben mozoghatunk a fitneszguruval.

Schobert Norbi az otthon ülőket fogja tornáztatni Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Nagy bejelentéssel készültem, hiszen olyasmit élesztünk fel, ami nagyon-nagyon régen nincs már a magyar televíziózásban, pedig talán most van rá a legnagyobb szükség. Március elsejével elindítjuk az ATV-n a tévétornát, amit naponta az esti főműsoridőben ad majd a csatorna.

A szlogenünk mindenféle felhang nélkül egyszerűen ennyi lesz: Magyarország erősödik!

Azt gondolom ugyanis, hogy aki minden este szán négy percet arra, hogy felálljon a fotelből, és mozogjon ennyi időt, az nemcsak mentálisan, de fizikai értelemben is erősödni fog"idézi a Ripost Schobert Norbit, aki az Esti Frizbi felvételén beszélt az új műsorról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.