ÉNB Alexa egy sípálya közepén vetkőzött - Fotók!

Forrás: RTL Klub -
fotó ÉNB Alexa szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos helyen fotózták ÉNB Alexát, de nem csak a táj volt lélegzetelállító, hanem az Éjjel-nappal Budapest sztárja is! Alexáról egy sípályán készültek hihetetlen felvételek.

Hihetetlen helyen készültek képek ÉNB Alexáról, egy osztrák síparadicsom kellős közepén. A gyönyörű lányról persze nem nehéz szép képeket készíteni, el is tereli a figyelmet a havas tájról! Senki nem tudta levenni a szemét Alexáról.

Mindenki ÉNB Alexát figyelte Forrás: RTL Klub

"Azt hiszem soha nem fotóztak még ilyen különleges helyen, 2000 m magasan, egy sípálya kellős közepén.

Kicsit meg is állt körülöttünk az élet, mindenki azt nézte, mit csinálok a pálya közepén magassarkúban és miniszoknyában.

Egy gond volt, a csizmám elázott és egy idő után nagyon fáztam" - mesélte a fotózásról ÉNB Alexa, aki kevésbé szeret fürdőruhában pózolni, de azért már többször megmutatta idomait lenge öltözékben. A csinos sztár nem véletlenül fotózkodott, új albumához készültek a képek!

ÉNB Alexa nem igazán szeret fürdőruhában pózolni Forrás: RTL Klub
Ilyen tervekkel indul az Eurovízión Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ilyen-tervekkel-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon-papai-joci.htmlPápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.TV + SztárokOrigoMajka kifakadt: nincs balhé A Dal körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-majka-kifakadt-nincs-balhe-a-dal-korul.htmlSzombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a történteket. TV + Sztárok--A Konyhafőnök celeb: Gáspár Bea és Szabó Győző is megmutatja tudását http://www.life.hu/sztarok/20170221-gaspar-bea-es-szabo-gyozo-is-foz-a-konyhafonok-celebben.htmlAz RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző, vagy éppen Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András védelmébe vette A Dal győztesét, Pápai Jocithttp://www.life.hu/sztarok/20170221-kallay-saunders-andras-vedelmebe-vette-a-dal-gyozteset.htmlSzombaton eldőlt, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon: Pápai Joci. A végeredménnyel persze nincs mindenki megelégedve – ami természetes –, de Kállay-Saunders András szerint az nem szép, hogy a magyarok saját versenyzőjüket húzzák le a külföldi oldalakon. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie pókot eszik – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Cseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgot vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarítással vezeti le a stresszt, van, hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.