George Clooney születendő ikreiről mesélt

Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro -
ikrek George Clooney babavárás Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hetekig tartó találgatások után végre a sztárpár is megerősítette a hírt: kisbabát várnak. Most végre George Clooney is megszólalt.

Georgey Clooney és szépséges felesége, Amal végre reagáltak a pletykákra, és megerősítették a hírt, miszerint kisbabát várnak. Sőt, nem egy babájuk születik hamarosan, hanem kettő, ugyanis a sztármami ikreket hord a szíve alatt. A büszke apuka eddig nem nyilatkozott a kis trónörökösök érkezéséről, ezúttal viszont végre megtörte a csendet, és mesélt a babavárásról, írja a Metro.

Amal és George Clooney ikreket várnak Forrás: AFP/ANDREAS SOLARO/Andreas Solaro

"Nagyon boldogok vagyunk, és egyben nagyon izgatottak is. Nagy kaland lesz. Tárt karokkal várjuk őket egészen a kakis robbanásokig és tejes hányásokig" – nyilatkozta félig viccesen a világsztár.

A színész elmondta azt is, hogy nem zavarja, hogy 57 évesen válik először apává, Jean-Paul Belmondóval példálózott, aki 70 évesen lett apa, bár hozzátette, örül annak, hogy nem várt olyan sokáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.