Liptai Claudia hamarosan férjhez mehet Pataki Ádámhoz

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
házasság Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám boldogan, egy családként élnek, habár kapcsolatukat egyelőre, ha akarnák, se tudnák hivatalossá tenni. Hamarosan azonban akár össze is házasodhatnak, amint a férfinak sikerült megegyeznie a feleségével.

A kisfiuk megszületése után még szorosabb a kötelék Pataki Ádám és Liptai Claudia között, már nemcsak a szerelem, hanem egy közös gyermek is összeköti őket. Boldogan, egy családként élnek, habár kapcsolatuk még nem hivatalos. Nem kell azonban sokat várniuk arra, hogy összeköthessék életüket, amint Pataki Ádámnak sikerül megegyeznie feleségével, akár össze is házasodhatnak.

Liptai Claudia hamarosan újra feleség lehet Forrás: Liptai Claudia / Facebook

Amikor Ádám megismerkedett Claudiával, a családjával éppen házat építettek, de ő már nem fog beköltözni. Ugyan még nincs teljesen kész az új otthon, az a ház az ikreké, és Ádám feleségéé lesz. Amint megegyeznek a gyerektartásról, hivatalosan is elválhatnak, így annak sem lesz már semmi akadálya, hogy a cukrászmester elvegye Claudiát. Jelenleg a műsorvezető otthonában élnek, de amint sikerül pontot tenni előző házasságának végére, új otthon után fognak nézni – írja a Kiskegyed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.