Ez lesz a legújabb divat: feltalálták a világ első színváltó hajfestékét

Forrás: Youtube/WIRED UK -
fashion week hajfesték színváltó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már akármilyen színűre festhetjük a hajunkat, sőt, akár egyszerre több színben is pompázhat a hajkoronánk, de mindig van új a nap alatt: feltalálták a világ első színváltó hajfestékét.

Képzeld el, hogy a hajszíned kék az utcán, de a szobában mondjuk szőke, vagy éppen azt, hogy a fekete hajad a vörös árnyalataiban pompázik, amikor elpirulsz. Ez ma már nemcsak egy furcsa, a jövőről készült filmben fordulhat elő, hanem a valóságban is. Lauren Bowker cége, az Unseen ugyanis feltalálta a világ első színváltó hajfestékét.

Feltalálták a világ első színváltó hajfestékét Forrás: Youtube/WIRED UK

A vállalat egyébként is szívesen foglalkozik a színváltó technológiával, és ezt most egy olyan területre vezették be, ahol eddig nem volt. Ilyen körömlakkal, vagy rúzzsal már találkozhattunk, de hajfestékkel még nem. Ezt az új terméket FIRE névre keresztelték, és már be is mutatták a London Fashion Weeken - írja a Weired. A hajfestéket úgy tervezték meg, hogy az reagáljon a környezetére, főként a hőre. A termék összetételére is figyeltek, mivel sokaknak manapság egyre fontosabb, hogy ne legyen túlságosan sok irritáló vagy mérgező anyag az összetevők között.

Tóth Vera új külsőt villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170222-toth-vera-megujult-uj-haj.htmlTóth Vera nem régi önmaga, már ami a külsejét illeti: elképesztő fogyása után most a haját is megváltoztatta. TrendOrigoAzért rúgták ki a tv-től a fiatal lányt, mert túl szép volthttp://www.life.hu/trend/20170222-kirugtak-a-fiatal-lanyt-mert-tul-jol-nez-ki.htmlNagy csalódást kellett átélnie Emma Hulse-nak, azon kívül, hogy még meg is alázták külseje miatt. A fiatal lányt azért rúgták ki az egyik produkciós cégtől, mert túl jól néz ki, és inkább a kifutón lenne a helye... TrendOrigoA legújabb sminktrendek egyenesen New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20170221-a-legujabb-sminktrendek-egyenesen-new-yorkbol-larion-oscar-beszamoloja.htmlHa már New York Fashion Week, akkor a hazai divatélet elhivatott szakemberét, Larion Oscart kérdeztük meg az ott bemutatott legújabb trendekről. Oscar az első magyar, aki a divatmetropoliszban dolgozott a legnagyobb tervezőkkel, így ő a legjártasabb a témában. Íme, a legforróbb sminktrendek a nemzetközileg is elismert sminkmester tolmácsolásában! TrendAFPÉNB Alexa egy sípálya közepén vetkőzött - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170221-enb-alexa-egy-sipalya-kozepen-vetkozott.htmlCsodálatos helyen fotózták ÉNB Alexát, de nem csak a táj volt lélegzetelállító, hanem az Éjjel-nappal Budapest sztárja is! Alexáról egy sípályán készültek hihetetlen felvételek. TrendOrigoSzabó Zsófi nem talál megfelelő varrónőket ruhakollekciójáhozhttp://www.life.hu/trend/20170221-szabo-zsofi-nem-talal-megfelelo-varronoket-kollekciojahoz.htmlSzabó Zsófi legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy saját ruhakollekciót adott ki, azonban egy ideje leálltak a gyártással. A műsorvezető elmondta, miért nincsenek már az üzletek polcain saját kreációi: nem talált megfelelő varrónőket. TrendOrigoÁgyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.