A legjobb és legrosszabb sminkek az Oscar-gáláról

Oscar-gála szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes megjelenés egy ilyen különleges alkalomkor, mint az Oscar-gála, nagy előkészületeket igényel, hogy minden klappoljon. Akkor lesz átütően figyelemreméltó a személyiség, ha a választott alkalmi ruhához illik a frizura és a smink is. Pazar ruhakölteményeket láthattunk, de voltak olyanok is, akikről leugrott a ruha, mert nem tudták viselni, és a hozzá nem jól elkészített frizura, smink csak rontott rajtuk. Íme, a legszebb és a legrosszabb sminkek a gáláról!

A legjobbak

  • Sofia Carson

Fenséges volt a megjelenése. Alkatához, valamint az eseményhez illő ruhájához elegáns, feltűzött frizuráját hajdísz ékesítette. Kifinomult és elegáns volt, akárcsak az időtlen eleganciával készült sminkje. Egységes, szép alapozás és kontúrozás, finoman élénkített, megformázott szemöldök, diszkrét tusvonal a szemhéjon, szépen ívelt szempillák, és egy klasszikus piros ajakrúzs, amivel igazán emlékezetessé tette megjelenését.

Sofia Carson Forrás: AFP/Kevork Djansezian
  • Scarlett Johansson

A színésznő, üde színfoltja volt az eseménynek. Tökéletes alapozás, finom rózsás arcpírral kiemelt orcák, finoman hangsúlyozott szemöldök. Szemhéján a szikrázó szemhéjkrém légiessé tette a tekintetét, és a hozzá meghúzott finom tusvonal csak emelte a fényét. Ajakrúzsa is tökéletes harmóniában volt a saját színeivel, valamint a ruhája színével.

Scarlett Johansson Forrás: AFP/Frazer Harrison
  • Emma Stone

Annyira egyben volt minden, hogy öröm volt látni. Ultrafinom alapozás, a krémes arcpirosítás szinte észrevétlen, csak hatásában volt érzékelhető az éteri frissesség. Élénk szemöldöke, karakterizált, finom szemfestése tökéletesen passzolt a személyiségéhez, a Hollywood Red árnyalatú ajakrúzzsal pedig végzetesen izgalmas lett a befejezés.

Emma Stone Forrás: AFP/Frazer Harrison

A legrosszabbak

  • Dakota Johnson

Nagyon rosszul ált neki az a sápadt, sárga ruha, a csapzott haj pedig csak rontott az összképen. És a sminkje? Az botrányos volt. Ő az a karakter, akinél a kevesebb mindig több. Hiába volt szépen lealapozva, hiába lett trendi a szemöldöke. A szemhéjára ugyan a szezon legújabb őrülete, a mandarinsárga került, ettől viszont kissé gyulladt hatású lett a tekintete. Nagyon nem állt jól neki, ráadásul a hozzá választott mályvás ajakrúzs nagyon elütött tőle.

Dakota Johnson Forrás: AFP/Frazer Harrison
  • Olivia Culpo

Nagyon szép, alkatát is jól hangsúlyozó pazar ruhája, elegáns hátrafogott frizurája ellenére a sminkje nem passzolt az összképhez. Az alapozás és az arcformázás gyönyörű, de a szemhéján vibráló élénklila szemhéjpúder leugrott róla. Előnyösebb lett volna, ha a ruhája színvilágára erősítettek volna rá egy fényes hatású szemsminkkel.

Olivia Culpo Forrás: AFP/Frazer Harrison
  • Busy Philipps

Nagyon izgalmas volt a méregzöld ruhájában. Karizmatikus arca szépen volt lágyítva, finom lett a sminkje, de kissé sápatag lett ettől a halvány, barackos ajakrúzstól. Előnyösebb lett volna a megjelenése egy élénkebb árnyalatú rúzzsal.

Busy Philipps Forrás: AFP/Valerie Macon
Pasimustra az Oscar-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-pasimustra-az-oscar-voros-szonyegerol-2017ben.htmlCsokornyakkendős pasikból nem volt hiány az Oscar vörös szőnyegén. A legédesebb sztárpárokat már megmutattuk, most a kísérő nélkül érkező pasik között válogattunk. TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after party-ja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after party-s viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPDögös vagy botrányos? Sztárpárok az Oscar vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-dijatado-legdogosebb-parjai-2017ben.htmlA vörös szőnyegen soha nincs hiány turbékoló sztárpárokból. Nézzük, az idei Oscar-gálán kik tündököltek kísérőjük mellett. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFPŐk voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legjobban-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAhogy tavaly, úgy az idei, 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.