Kim Kardashian fotó mellbimbó villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian ismét felborzolta a kedélyeket a szexi fotóival: ezúttal a mellbimbóját tette közszemlére.

Kim Kardashian sosem volt szégyellős, megmutatta már több alkalommal a tökéletes fenekét, de láthattuk már kibuggyanó cicivel, köntösben is flangálni az utcán. Most azonban olyan képek kerültek napvilágra, melyektől mindenki szája tátva maradt.

Kim Kardashian közszemlére tette hatalmas kebleit Forrás: NORTHFOTO/ROL-la-Jul/X17online.com

Kanye West szexi felesége ismét magára vonta a figyelmet, mikor szerdán úgy döntött, hogy kiruccan valahova egy ebédre. A sztáranyuka öltözéke azonban kissé furcsára sikeredett, ugyanis a tűsarkú csizmához egy bő tréningnadrágot húzott, amelyet egy elképesztően szűx csipkés fűzővel koronázott meg. Ebből könnyedén kikandikáltak a méretes mellei, és ezzel együtt

majdnem az egyik mellbimbója is.

A férfiak nagy örömére ismét betekintést engedett a szexi sztár Forrás: NORTHFOTO/ROL-la-Jul/X17online.com/Rol-La-Jul/X17online.Com

Mindehhez pedig egy hosszú pufi kabátot választott, és egy aprócska barna táskát is vitt magával a talpig fehér szett mellé. Nyilvánvalóan a férfi rajongók nem a ruhák stílusát és a színösszeállítást vizsgálták, hanem inkább a mindenki arcába tóduló mellek nem mindennapi látványával próbáltak betelni - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.