Berki Krisztián injekcióval tüntette el tokáját

Forrás: Nagy Orsolya/pr -
toka szépészeti beavatkozás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián híres arról, hogy élvezi a bizarr szépészeti beavatkozásokat. A herevasalást már sosem tudja lemosni magáról, és itt az újabb őrülete: epével tüntette el a tokáját.

Berki Krisztián nagyon odafigyel a megjelenésére, mondhatni meglehetősen hiú ember. Nem hiába edz folyton, és most, hogy közeleg a világraszóló lakodalma, még inkább odafigyel arra, hogy tökéletesen nézzen ki. Lehet, hogy éppen az esküvő miatt próbált ki egy újabb bizarr szépészeti beavatkozást, amin a herevasalás után nem kéne meglepődnünk.

Berki Krisztián újabb őrült szépészeti beavatkozást próbált ki Forrás: Nagy Orsolya/pr

Európában először rajta végezték el a különös eljárást, ami a toka eltüntetését ígéri, méghozzá epesavval. "Egy epekivonatról van szó, a szer megrepeszti az áll alatti zsírszövetet, amit a szervezet a májba szállít, és ott fog lebomlani 3–4 hét alatt" - mesélt a beavatkozásról a plasztikai sebész, Berki pedig nagyon örül annak, hogy ő lehet az első.

"Királyság, hogy én lehetek az első egész Európában, aki kipróbálja a szert.

Szúnyogcsípéshez hasonlít a kezelés" - mondta a Borsnak Berki, aki Pamelát is rábeszélte egy másik szépészeti beavatkozásra. "Doki, belefér még egy kis botox Pamelának?" - kérdezte az orvostól a műsorvezető, akinek szerelme nem nagyon akart belemenni a kezelésbe, de végül beadta a derekát.

A legjobb és legrosszabb sminkek az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170224-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-2017es-oscar-galarol.htmlA tökéletes megjelenés egy ilyen különleges alkalomkor, mint az Oscar-gála, nagy előkészületeket igényel, hogy minden klappoljon. Akkor lesz átütően figyelemreméltó a személyiség, ha a választott alkalmi ruhához illik a frizura és a smink is. Pazar ruhakölteményeket láthattunk, de voltak olyanok is, akikről leugrott a ruha, mert nem tudták viselni, és a hozzá nem jól elkészített frizura, smink csak rontott rajtuk. Íme, a legszebb és a legrosszabb sminkek a gáláról! TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--Így szexizik az Oscar-partin Jessica Albahttp://www.life.hu/trend/20170227-jessica-alba-szexis-a-2017-es-oscar-party-n.htmlA kétgyermekes anyukát régen láttuk, de most visszatért, és csinosabb, mint valaha. Trend--Amy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--Pasimustra az Oscar-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-pasimustra-az-oscar-voros-szonyegerol-2017ben.htmlCsokornyakkendős pasikból nem volt hiány az Oscar vörös szőnyegén. A legédesebb sztárpárokat már megmutattuk, most a kísérő nélkül érkező pasik között válogattunk. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.