Gianni édesanyja és Debreczeni Zita nem voltak jóban

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
anya Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem teregeti ki a magánéletét Gianni és Debreczeni Zita, ezért nem is tudhattuk, milyen nehézségeken vannak már túl az együtt töltött évek alatt. Nemrég kiderült, hogy Gianni édesanyja és Zita bizony nem jöttek ki olyan jól egymással... 

Debreczeni Zita és Gianni már javában készülődnek az esküvőre, hiszen a sztárszakács néhány együtt töltött, boldog év után megkérte Zita kezét. Nem is ért senkit sem váratlanul a lánykérés, hiszen mindenki úgy látta, a sztárpár nagyon boldog együtt. A külső szemlélő számára a kapcsolatuk zökkenőmentesnek tűnt, de vajon tényleg így volt?

Gianni édesanyja és Zita között voltak összetűzések Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

A Micsoda nők! című műsorban azért Gianni elárult egyet s mást az elmúlt évek eseményeiről, így derült ki, hogy nekik is jutott némi bosszúság. Gianni édesanyja ugyanis nem kifejezetten szívlelte Zitát!

„Nagyon erős összetűzés volt Zita és az édesanyám között, és nem értették egymást”

– vallotta be Gianni a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.