Kim Kardashian kisfia új fotót posztolt kisfiáról

fotó kim kardashian Saint West
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian mióta visszatért az Instagramra, általában meghitt családi fotókat posztol, amit a rajongói nagyon szeretnek. Legutóbb kisfiáról mutatott egy nagyon aranyos képet, pedig Saint West már nem is olyan pici: elmúlt 1 éves!

Kim Kardashian a párizsi kirablása után egy jó időre eltűnt az Instagramról, hónapokig egyetlen fotót vagy videót sem tett közzé a közösségi oldalon. Miután alább hagyott az őt ért sokk visszatért a képmegosztó oldalra egy családi fotóval. Mivel magát is hibáztatta a rablásért, ezért úgy döntött, biztosan nem fog olyan képeket közzétenni többé, mint azelőtt, és valóban így is tesz.

Me and my Sainty boo a few months ago...scroll through

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Azóta többnyire csak különös hangulatú családi képeket oszt meg a követőivel, amit a rajongói nem is bánnak. Legutóbb kisfiáról is tett közzé fotót, aki már egy éves is elmúlt. A cuki felvételen Saint éppen egy etetőszékben ül, és jól elszórakozik anyukájával. A kommentelők szerint a kisfiú pont olyan, mint Kim!

A leszbikus pár mindkét tagja szoptatja a közös gyermeküket - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170301-a-leszbikus-par-mindket-tagja-szoptatja-a-kozos-gyermekuket.htmlLeszbikus párt fényképezett Lacey Barratt fotós, aki egy különleges helyzetben örökítette meg őket. A két anyuka felváltva szoptatta a gyermekét, ami számukra természetes, az átlagember számára pedig teljesen szokatlan. Család--Nőként a startupok világában - Interjú Sóti Anett-tel és Németh Annávalhttp://www.life.hu/csalad/20170227-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-soti-anettel-es-nemeth-annaval.htmlA Nőként a startupok világában című minisorozatunkban ezúttal egy olyan magyar startup alapítóival beszélgettem, akiknek célja nem kevesebb, mint a hazai munkaerő-közvetítés megreformálása, vagy ahogy ők is mondják, azt szeretnék elérni, hogy minél több szerethető cég és boldog munkavállaló találjon egymásra. Interjú a DreamJo.bs társalapítóival, Sóti Anett-tel és Németh Annával. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegszületett Magyar Rózsa műsorvezető második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170301-megszuletett-magyar-rozsa-masodik-gyermeke.htmlMagyar Rózsa, a Muzsik TV műsorvezetője vasárnap adott életet második kislányának, és rögtön meg is mutatta a csöppséget. CsaládOrigoMagyar bébiszittere rázhatta halálra az angol csecsemőthttp://www.life.hu/csalad/20170301-magyar-bebiszittere-razhatta-halalra-az-angol-csecsemot-t-viktoria.htmlAz angol ügyészség szerint T. Viktória halálra rázta a 10 hónapos Joshuát, aki ennek következtében agyvérzést kapott, és meghalt. Család--Intim fotót posztolt a világhírű énekesnő: így szoptatja a kisfiát Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20170228-igy-szoptatja-kisfiat-pink.htmlPink pár hónapja adott életet második gyermekének, akiről már több fotót is mutatott. A legfrissebb kép azonban nagyon különleges és intim. Család--Katalin hercegné terhes? - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170228-terhes-katalin-arulkodo-fotok.htmlKatalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.