Uma Thurman csórónak öltözve dohányzik – Fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
fotó Uma Thurman dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek igyekeznek megőrizni a róluk kialakult tökéletes képet, Uma Thurmant azonban úgy tűnik, ez már nem érdekli. A színésznő nemhogy nincs bombaformában, de inkább néz ki alkoholistának, mint fénylő csillagnak...

A sztárok élete bizony arról is szól, hogy nem ereszthetnek le. Ha már egyszer kialakították magukról a tökéletes képet, akkor azt fent is kell tartani, azonban vannak, akik egy idő után már nem veszik a fáradságot erre, mint például Uma Thurman.

Uma Thurman nincsen formában Forrás: NORTHFOTO

A vörös szőnyegen tündöklő színésznőről kiábrándító képeket készített egy lesifotós.

A sztár szétzilált frizurával látható a képen, az öltözéke is messze áll attól, amit tőle megszokhattunk, és még dohányzik is. Az összhatás olyan, mintha egy lecsúszott alkoholista lenne a színésznő, de mindenesetre nagyon távol áll attól a képtől, amit egy-egy eseményen mutat Uma Thurman. Meglehetősen kiábrándító így látni a színésznőt, főként, hogy az exe azt híreszteli a színésznőről, hogy gyógyszerre iszik, ezt a képet látva pedig könnyű lenne elhinni.

Milliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoBomba alakot villantott Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20170228-bomba-alakot-villantott-zimany-linda-instagram.htmlTette mindezt bugyiban... TrendOrigoÍgy néz ki Tóth Gabi smink nélkül - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170228-igy-nez-toth-gabi-smink-nelkul.htmlÚgy látszik, Tóth Gabi az elmúlt hetek sminkes-kiöltözős napjai után valami egyszerűbbre vágyott. Ritkán láthatjuk smink nélkül, most mégis megmutatta igazi arcát. TrendOrigoÍgy dobta le ruháit Halle Berry, mielőtt meztelenül megfürdött volnahttp://www.life.hu/trend/20170228-igy-dobta-le-ruhait-halle-berry-mielott-meztelenul-megfurdott-volna.htmlHalle Berry az Instagramon osztott meg egy videót arról, ahogy egy gyönyörű estélyiben elszalad a medencéig, majd csupaszon megfürdőzik.Trend--Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Trendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.