Jakupcsek Gabriellának a forgatások miatt nem jut ideje a családra

Forrás: TMC -
TV2 család magánélet munka Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriellát sokféle ajánlattal keresték meg, de csak egyre mondott igent. A TV2-n futó műsora azonban le is terhelte a tévést, akinek így háttérbe szorult a magánélete, és ezt már a lánya is szóvá tette.

Hatalmas visszhangot keltett Jakupcsek Gabriella elbocsátása, a tévés sokáig nem is tudott felocsúdni a döbbenetből, és egy darabig nem is vállalt el semmilyen televíziós munkát, pedig bőven akadt megkeresése. Aztán jött egy olyan ajánlat, amire nem tudott nemet mondani. A TV2-n futó műsorában egymástól elszakadt embereknek próbálnak segíteni, hogy sikerüljön újra felépíteni egymással a jó viszonyt. Míg a karrierje újra dübörög, a magánélete háttérbe szorult, ezt pedig már a lánya is szóvá tette.

Jakupcsek Gabriella magánélete háttérbe szorult a munkája miatt Forrás: TMC

"Érthető, hiszen hosszú ideje minden munkámat be tudtam osztani úgy, hogy délután én menjek érte az iskolába. Most nagyjából estére vagyok otthon, mire hazaér az edzésről. Megbeszéltük, hogy még egy hónapig így élünk, de utána minden visszaáll a régi kerékvágásba" - mondta a hot! Magazinnak Jakupcsek Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.