Tori Spelling életet adott ötödik gyermekének

szülés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő nem titkolta el az örömhírt: boldogan tudatta mindenkivel, hogy megszületett ötödik gyermeke. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, tavaly ősszel derült ki, hogy Tori Spelling ismét babát vár. A színésznő akkor azt is bevallotta, hogy a kicsi nem tervezett gyermek lesz, de mivel mindig is nagy családra vágytak, így örülni fognak az érkezésének.

A Beverly Hills 90210 sztárja tegnap világra hozta ötödik gyermekét, aki a Beau Dean McDermott nevet kapta. A kisfiú aprócska tenyeréről feltöltött kép hamar a Twitter kedvence lett, és egy nap alatt több mint 2500 kedvelést kapott. Természetesen rengeteg gratuláció is érkezett komment formájában, aminek a frissen bővült család nagyon örült.

A 43 éves sztáranyuka a terhességéről is gyakran osztott meg fotókat, ami nem is csoda, hiszen kismamaként is igazán gyönyörű volt.

Fejős Éva babája is nemrég született

Fejős Éva megosztotta a Facebook-oldalán, hogy kislánya, Linda Zsófi megszületett. Az írónő terhessége minden pillanatáról beszámolt követőinek, így nem meglepő, hogy pár órával a szülés után máris megjelent az első fotó a piciről, amelyet itt tudsz megnézni.
"Nem fogadjuk el az erőszakot" - Interjú Wirth Judittal, a NANE munkatársávalhttp://www.life.hu/csalad/20170301-nane-interju-wirth-judittal-az-isztambuli-egyezmeny-ratifikacioja.htmlAz Európa Tanács 2011-ben fogadta el a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szóló Isztambuli Egyezményt, amit bár három évvel ezelőtt Magyarország is aláírt, a törvényeink közé máig nem illesztették be. Néhány hete viszont nem várt fordulat történt, az igazságügyi tárca kilátásba helyezte az egyezmény ratifikálását. Wirth Judittal, a NANE jogvédő egyesület munkatársával eredetileg ennek apropójából egyeztettem interjút, beszélgetésünk iránya azonban végül meglehetősen sokfelé ágazott. CsaládThinkstockMarsi Anikó férje és fiai újra külföldön élnekhttp://www.life.hu/csalad/20170303-marsi-aniko-ferje-es-gyerekei-ujra-kulfoldon-elnek.htmlMarsi Anikó hét év után tért vissza a képernyőre, feladva mallorcai életét. Palik László és a gyermekei is utána jöttek, de úgy tűnik, nekik nem vált be az itteni élet: a férj és a két fiú visszaköltöztek, Marsi Anikó egy ideje újra a családja nélkül ébred. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoLiptai Claudia kisfia egy napjáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170303-liptai-es-kisfia-egy-napja.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél arról, milyen az élet a kis Marcival. Ezúttal elárulja, hogyan telik Marcipán egy napja... CsaládOrigoSarka Kata életében a gyermekei a legfontosabbak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170303-sarka-katanak-a-gyermekei-a-legfontosabbak.htmlSarka Kata szavakkal nem reagált Hajdú Péter új barátnőjére, helyette gyermekeivel fotózkodik. Ezúttal is megmutatta, az ő életében ki a legfontosabb személy: kislányával szerepelt. CsaládOrigoBizarr családi fotók apákról és lányaikrólhttp://www.life.hu/csalad/20170301-hatborzongato-apa-lanya-kepek-1.htmlAz internet legmélyebb bugyraiban, ha kitartóan keres az ember, rengeteg furcsa, már-már bizarr dologra lehet bukkanni. Ilyenek például a kicsit félresikerült családi fotók is, amik ahelyett hogy meghittséget sugároznának, inkább mérhetetlenül kínosak, vagy egész egyszerűen hátborzongatóak. A következőkben ilyen, kissé bizarr apa-lánya fotókból válogattunk. CsaládOrigoJakupcsek Gabriellának a forgatások miatt nem jut ideje a családrahttp://www.life.hu/csalad/20170302-jakupcsek-gabriellanak-a-munka-miatt-nem-jut-ideje-a-csaladra.htmlJakupcsek Gabriellát sokféle ajánlattal keresték meg, de csak egyre mondott igent. A TV2-n futó műsora azonban le is terhelte a tévést, akinek így háttérbe szorult a magánélete, és ezt már a lánya is szóvá tette. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.