Elege lett! Családja nélkül megy külföldre Hujber Feri

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc külföld utazás költözés Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy Hujber Feri hosszabb időre Kanadába utazik, amint végzett a Valami Amerika harmadik részének forgatásával.

Hujber állítólag azért vágyik külföldre, mert Magyarországon nem találja a helyét. Egyelőre a családja nélkül utazik, Cynthia és a gyerekek később mennének a színész után. Hujber úgy gondolja, hogy a gyerekei számára is több a lehetőség külföldön.

Hujber Feri külföldre költözik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Először ő megy ki, és ha úgy alakul, néhány év múlva utazik utána a család. Nehéz döntés volt, de a londoni útból tanulva szeretné előkészíteni a terepet, hogy a gyerekek és Cynthia már a biztosra menjenek ki. Ráadásul Noel most másodikos, nem szeretnék kiszakítani a környezetéből, de Feri azt szeretné, ha fia és lánya olyan helyen nevelkedne, ahol magasabb színvonalú az oktatás"nyilatkozta a Blikknek Hujber Feri egyik barátja, aki azt is elmondta, hogy szerinte a színész már nem is térne vissza Magyarországra.

A lap Hujber Ferit is megkereste, de ő egyelőre nem akart nyilatkozni.

Hujber már többször említette, hogy nem érzi jól magát itthon, és már a színészet sem okoz számára örömet.

"Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől" – mondta korábban a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

Hujber Feri nem először kezdene új életet. 2004-ben, a Valami Amerika nagy sikere után Londonba költözött, ahol pizzafutárként, majd pincérként kereste a kenyerét. 2007-ben jött haza a TV2 Sztárok a jégen című műsora miatt, amit meg is nyert.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.