Hogy mire vágynak a pasik? Nem is olyan egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, hiszen alapvetően mások vagyunk, így mindenki másfajta tulajdonságokat, értékeket, és másféle stílusú társat keres. De ami a stílust illeti, azért van néhány aranyszabály, amit jó betartani, mert könnyen elijesztheted vele a pasikat! 

Lepattogott körömlakk 

Nincs kiábrándítóbb, mint az egyhetes, sok helyen lepattogott körömlakk. A kezedet nem tudod rejtegetni, úgyhogy ne is próbálkozz vele, az igénytelen és ápolatlan lepattogásokat azonnal észre fogják venni, és nagyon rossz véleménnyel lesznek rólad. 

Nincs kiábrándítóbb, mint az egyhetes, sok helyen lepattogott körömlakkForrás: Thinkstock

Műkörmök 

Nemcsak a körömfestésre érdemes odafigyelni. Ha inkább műkörmösnél szereted széppé varázsolni a körmeidet, akkor is maradj a stílusos, természetes hatásnál. Habár a gigantikus műkörmök már egyre kevésbé sokkolják az utca emberét, van, akinek még mindig el kell mondani, hogy nagyon csúnyán néz ki. Fogadd meg tőlünk ezt a tanácsot, ne a pasidnak kelljen elmondania. 

Póthaj 

A póthaj persze tudjuk, hogy jól is kinézhet, de a lenőtt és copfba fogott haj, ahol kilátszik körben a póthaj illesztése, az eléggé kiábrándító hatást kelt. 

Ahol kilátszik körben a póthaj illesztése, az eléggé kiábrándító hatást keltForrás: Thinkstock

Brutális sarkak 

Ami a magas sarkút illeti, az ízléses darabok mindig is a férfiak kedvencei lesznek. Hiába kényelmetlen, vagy nem a legjobb hétköznapi viselet, a nő magas sarkúban mindig magabiztosabbnak, kifinomultabbnak, szexibbnek tűnik. Persze itt is nagyon könnyű átesni a ló túlsó oldalára, ha 5 cm-es platformmal és kristályokkal kirakott sarkakkal sokkolsz. 

Háremnadrág 

Szerencsére már egyre kevésbé mennek a pár éve még nagy népszerűségnek örvendő háremnadrágok, amelyek a logó ülepükkel, bő szabásukkal egyáltalán nem előnyösek egy nő számára sem. Ezeket a ruhadarabokat hagyjuk meg esetleg edzéshez vagy otthoni takarításhoz. 

Egyáltalán nem előnyösek egy nő számára semForrás: Thinkstock

Túlsminkelt arc 

Ha sminkelésről van szó, akkor a kevesebb több elvét alkalmazd, abból soha nem lehet baj. A szemöldökig felsatírozott élénk színű szemhéjfestékeket, a mértéktelen pirosítózást és a rúzzsal kétszer akkorára rajzolt szájat nyugodtan felejtsd el. 

A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess el
Rúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. Nézd meg a sokkoló fotókat!

Ijesztő szemöldök 

A szemöldök sokkal jobban meghatározza az arcod karakterét, mint gondolnád, így az extrém megoldásokat semmiképpen ne erőltesd. Ne rajzold csodálkozósra, és ne is ritkítsd meg teljesen. A természetes hatás a nyerő. 

Ne rajzold csodálkozósraForrás: Thinkstock

Feltöltött száj 

Hiába gondolják sokan még mindig azt, hogy a kacsaszáj vonzó, egyáltalán nem az. A szelfizéshez is el lehetne már felejteni a csücsörítést, feltöltetni meg aztán főleg nem érdemes, mert a természetes mindig szebb, mint a mesterséges és eltúlzott külső. 

Túlságosan mini mini 

A túlságosan rövid szoknya kicsit közönséges hatást kell, ráadásul az igazi pasik sokkal jobban szeretik, ha nem teszel ki minden rögtön a kirakatba. Hagyj egy kis felfedeznivalót is magadon! 

Az igazi pasik sokkal jobban szeretik, ha nem teszel ki minden rögtön a kirakatbaForrás: Thinkstock

Gyerekes kiegészítők 

Hello Kitty vagy Minnie egér a kedvenc figurád? Attól még nem kell ilyen mintájú hajgumit, órát, ékszert vagy pólót hordanod. A gyerekes kiegészítőket inkább hagyd meg otthonra: vegyél mondjuk pizsamát, de az utcára hanyagold.