Így fest smink nélkül Drew Barrymore: Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com -
fotó smink nélkül Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több sztár veszt részt a "no make up" mozgalomban, melynek keretein belül smink nélkül mutatkoznak a nyilvánosság előtt. A napokban néhány fotó Drew Barrymoore-ról is napvilágra került. 

Egy jótékonysági rendezvény keretein belül láthattuk Drew Barrymoret és nagyobbik gyermekét, Olive Barrymore Kopelmant New Yorkban. A 42 éves színésznő igazán büszke lehet rá, ugyanis a 4 éves kislány nagyon jól viselkedett a rengeteg kamera és fényképezőgép kereszttüzében is.

Barrymore bizonyára tudja, hogy milyen érzés lehet kisgyermekként a reflektorfénybe kerülni, hiszen ő is egész kicsi korában vált híressé.

Egy korábbi fotó a színésznőről és a gyönyörű lányáról Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mast Mmrm

A szőke apróságról készült fotók hamar bejárták az internetet, ugyanis porcelánbaba szépségén mindenki elcsodálkozik, de a színésznő is meglepte a rajongóit, ugyanis smink nélkül mutatkozott a neves eseményen.

A képeket nézegetve a sztárnak sincs oka a panaszra, ugyanis smink nélkül is ragyogó szépségnek örvend. A rendezvényen készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Szépségkirálynők smink nélkül: így néznek ki a legszebb hölgyek valójában

A szépségkirálynő-választásokon mindent megtesznek a versenyzők, hogy tökéletes formában álljanak a színpadra. A megmérettetés után azonban visszavedlenek hétköznapi nőkké! Nézd meg, hogyan néznek ki a legszebb hölgyek mindenféle cicoma nélkül. Íme a fotók...
Sarka Kata mellbimbót villantott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-sarka-kata-mellbimbot-villantott-edzes-kozben.htmlSarka Kata edzés közben is tudja, mitől döglik a légy.... TrendFotó: Szabó Balázs/Life.huSzűcs Judithnak több mint 100 pár cipője vanhttp://www.life.hu/trend/20170308-szucs-judithnak-tobb-mint-szaz-par-cipoje-van.htmlSzűcs Judith elárulta, hogy oda van a cipőkért. Soha egyet sem akarna kidobni, de újat venni viszont annál inkább szeret. TrendOrigoA hónap színe: a szikrázó mandarinhttp://www.life.hu/trend/20170307-a-honap-szine-a-mandarin.htmlMost, hogy végre kisütött a nap, bele is vetjük magunkat a tavaszba, és a legszikrázóbb, legvibrálóbb színnel köszöntjük a jó időt. A mandarin a hónap színe! Trend--Kristen Stewart leborotválta a haját – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-kristen-stewart-szornyu-dolgot-tett-magaval.htmlKristen Stewartról már olvashattunk hajmeresztő dolgokat, leginkább azon döbbent meg a fél világ, hogy Robert Pattinsontól való szakítása után kizárólag nőkkel randizgatott. A leszbikus sztár ezúttal viszont olyat tett, amitől mindenki ledöbbent: szinte kopaszra vágatta hosszú fürtjeit. Trend--Intim szépségtitkairól nyilatkozott Emma Watsonhttp://www.life.hu/trend/20170308-intim-szepsegtitkairol-nyilatkozott-emma-watson-szineszno.htmlNem szőrtelenít, viszont naponta háromszor is fürdik Emma Watson. Trend--Fantasztikusan néz ki a bikinis Heather Locklear - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170307-szuper-jol-nez-ki-heather-locklear.htmlHawaiin fotózták le az 55 éves sztárt, akinek bizony nem lehet panasza az alakjára. 19 éves lánya mellett napozva sincs miért szégyenkeznie, ugyanis még mindig bomba alakja van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.