Intim szépségtitkairól nyilatkozott Emma Watson

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Majestic/Iris Productions/Majestic/Iris Productions -
Emma Watson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szőrtelenít, viszont naponta háromszor is fürdik Emma Watson. 

Watson a a Daily Mailnek beszélt arról, hogy a természetesség jegyében nem borotválja, ellenben olajokkal kezeli intimszőrzetét és szemöldökét. Hozzátette, szomorú, hogy ezek tabu témának számítanak, ő pedig úgy érzi, igenis beszélni kell ezekről.

A színésznő arról is beszélt, hogy naponta háromszor fürdik (keserűsós-gyömbéres-borsmentás-olajos vízben), és általában a fürdőkádból intézi a hosszabb telefonbeszélgetéseit.

Emma Watson Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Majestic/Iris Productions/Majestic/Iris Productions

Hatalmas melleket mutatott élő adásban Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20170305-hatalmas-melleket-mutatott-elo-adasban-hodi-pamela-berkivel.htmlÉlő videót tett közzé a Facebookján Hódi Pamela. Nem is akármilyet. TrendOrigoÍgy fest most a Paula és Paulina főszereplője, Gabriella Spanichttp://www.life.hu/trend/20170305-igy-fest-most-a-paula-es-paulina-foszereploje-gabriella-spanic.htmlSem viselkedése, sem külseje miatt nem dolgoznak már szívesen a rendezők a Paula és Paulina bájos főszereplőjével, Gabriella Spanickal. A színésznőről azt beszélik, kiállhatatlan, ráadásul agyonplasztikáztatta magát. TrendOrigoRubint Réka vörös hajra váltott: fotó!http://www.life.hu/trend/20170226-rubint-reka-voros-hajra-valtott.htmlEl tudtad volna képzelni valaha is, hogy Rubint Réka ekkorát mer változtatni? Nos, megtette. Trend--Ashley Graham mellbimbói átszúrják a dresszét (18+)http://www.life.hu/trend/20170304-ashley-graham-atlatszo-dresszben-pozolt.htmlAshley Graham, a leghíresebb plus size modell mindig bebizonyítja, hogy nem csak a vékony lányok lehetnek gyönyörűek. TrendOrigoSzabó Zsófi másik ruhát viselt a Story-gálán, mint amit tervezetthttp://www.life.hu/trend/20170211-szabo-zsofi-masik-ruhat-viselt-a-story-galan.htmlAz utolsó pillanatban gondolhatta meg magát Szabó Zsófi, és mégis másik ruhát választott a Story-gálára, mint amit először kinézett? Hogy miért? Kiderül. Trend--Medveczky Ilona 45 éves ruhában érkezett a Story-gálárahttp://www.life.hu/trend/20170211-medveczky-ilona-45-eves-ruhaban-story-galazott.htmlMi nem találtunk szavakat Medveczky Ilona ruhájára, a táncművésznő azonban szívesen beszélt szettjéről, ami 45 éves, és 35 kiló. Azt is elárulta, ebben a súlyos ruhában anno táncolt is, többek között Antal Imrével. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.