Kristen Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewartról már olvashattunk hajmeresztő dolgokat, leginkább azon döbbent meg a fél világ, hogy Robert Pattinsontól való szakítása után kizárólag nőkkel randizgatott. A leszbikus sztár ezúttal viszont olyat tett, amitől mindenki ledöbbent: szinte kopaszra vágatta hosszú fürtjeit.

Az Alkonyat-sorozatok Bellája lassan tényleg úgy néz ki, mint egy férfi: férfiruhákban mászkál, nőkkel randizik, és már hosszú fürtjeitől is megvált. Ezúttal viszont rövid haját még rövidebbre változtatta:

szinte kopasz az egykor csinos és kislányosan nőies világsztár.

Szinte kopasz Kristen Stewart Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 AKM-GSI, Inc./Rall

Kristen Stewart egy reklámban vált érzéki, leszbikus csókot

Kristen Stewartról már rég tudható, hogy a nőkhöz vonzódik, eddig azonban nem láthattuk őt intim szituációban egy hölggyel. A színésznő azonban nemrég bebizonyította, hogy ő nem szégyenlős: ha kell, leszbicsókot is vált a kamera előtt.

Mihalik Enikő megmutatta formás melleithttp://www.life.hu/trend/20170302-mihalik-eniko-melleket-villantott.htmlMihalik Enikő a világ egyik legszebb és legsikeresebb szupermodellje. Óriási divatcégek és világmárkák hirdetnek az arcával, ami nem is csoda, hiszen a modellnek mindene tökéletes. Ezúttal pedig formás melleit is megmutatta rajongói legnagyobb örömére. TrendOrigoBikinis sztárok a hideg idő ellen - Fotósorozat!http://www.life.hu/trend/20170301-bikinis-sztarok-foto.htmlBár beköszöntött a március, az időjárás még nem éppen tavaszi. Az átmeneti kabátok és dzsekik időszaka egyelőre várat magára. Addig is itt egy jó kis fotósorozat, amitől garantáltan kimelegszünk! Trend--Zoltán Erika extrém frizurát villantott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-zoltan-erika-extrem-hajat-villantott-foto.htmlZoltán Erika gőzerővel készül a március 11-ei nagykoncertjére. Az egykor "túl szexi lány" megosztott egy kis részletet az előkészületekről: extrém hajat fog viselni. Trend--Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Oscar-gála: John Legend felesége, Chrissy Teigen ismét megmutatta bájaithttp://www.life.hu/trend/20170227-oscar-gala-john-legend.htmlElkezdődött az idei Oscar gála. Úgy tűnik villantásokból sem lesz hiány. Chrissy Teigen ezúttal égigérő combokat villantott. Trend--Kulcsár Edina és párja Valentin-napi meglepetése – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170214-kulcsar-edina-es-parja-foto-valentin-napra.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.