A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg. Így néz ki most.

Rachael Heffner egy Indianapolisból származó fiatal lány, aki gyermekkorában túlsúllyal küzdött. Akkor kezdődtek a komoly problémák, mikor 2004-ben egy rákos megbetegés miatt elveszítette az édesanyját. A kortársai rendszeresen kiközösítették, emiatt a lány pedig önsajnálatba és evésbe menekült. 

Nem vetette meg a cukros italokat sem, előfordult hogy napi 4 flakonnal is fogyasztott. A legnagyobb csapás akkor érte, mikor az egyetemen egy fiú a súlyára hivatkozva elutasította Rachael közeledését. A 25 éves lány akkor úgy döntött, hogy véget vet a szenvedésének. 

Elhatározása után megváltoztatta az étrendjét, illetve rendszeres sportolásba kezdett. Mivel Rachael semmilyen betegségben nem szenved, így rövid időn belül komoly változást ért el. A hihetetlen fogyás következtében a pasik sorra érdeklődni kezdtek a szőkeség iránt, sőt kis idővel az egykori elutasító férfi is előkerült.

"Kezdetben az motivált, hogy az egyetemi szerelmem elutasított, és meg akartam neki mutatni, hogy rossz döntést hozott" - vallotta be Heather. 

obsessed with my tattoo and ready for round two.

Rachael Heffner (@heffner365) által megosztott bejegyzés,

Elmesélése szerint egykori szerelmének is elárulta, hogy az ő hatására változtatott az életén, de azt is leszögezte, hogy már egyáltalán nem érdeklődik iránta. Így mostmár csak barátok lehetnek, pedig a férfi mostanra már többet is el tudna képzelni. 

"Néhányszor már elhívott randizni a fogyásom óta, de én megmondtam neki: csak barátok lehetünk, nincs semmi romantika" - írta meg a DailyMail.

Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter
Mi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Nézd meg a képeit itt