Jön a második baba Zuckerbergéknél - Már a nemét is elárulták

kisbaba Facebook Priscilla Chan Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon jelentette be Mark Zuckerberg, hogy bővül a családjuk: kislányuknak, Maxnek hamarosan kistestvére születik.

"Priscilla és én örömmel tudatjuk, hogy második kislányunkat várjuk! Azok után, amin keresztül mentünk, hogy Max megszülethessen, nem voltunk biztosak benne, hogy ismét gyermekünk születhet. Mikor megtudtuk, hogy Priscilla várandós, az első vágyunk az volt, hogy egészséges legyen, a második pedig az, hogy legyen kislány. Nem tudok elképzelni ennél nagyobb ajándékot, nagyon boldog vagyok, hogy Max és az új kisbabánk ott lesznek egymásnak" -írta a posztjában a Facebook atyja.


A házaspár első kislánya, Max 2015 végén született. Zuckerberg a gyermek első lépéseit is közvetítette, így biztosak lehetünk benne, hogy a kisbabáról is posztol majd.

Elszakítaná kislányát Scarlett Johanssontól az exférjehttp://www.life.hu/csalad/20170311-elszakitana-kislanyat-a-scarlett-johanssontol-az-ex-ferje-romain-dauriac.htmlCsendesen szeretett volna elválni Scarlett Johansson és Romain Dauriac, ez azonban nem sikerült, már nyilvánosan veszekednek. Család--Hírességek, akik elvesztették ikertestvérükethttp://www.life.hu/csalad/20170309-hiressegek-akiknek-meghalt-az-ikertestveruk.htmlEgy testvér elvesztése borzalmas tragédia, egy ikertestvéré pedig talán még súlyosabb, hiszen tudjuk, milyen szoros kötelék van az ikrek között. Sokan nem is gondolnák, hogy az alábbi híres emberek is egy ikerpár tagjaiként születtek, akiknek testvéreik sajnos idő előtt életüket vesztették. CsaládAFPMick Jagger egyáltalán nem kér újszülött fiábólhttp://www.life.hu/csalad/20170310-mick-jagger-kijelentette-hogy-nem-akar-tobb-gyereket.htmlMick Jagger már rég megmondta: 70 felett tartós kapcsolatot és családot nem vállal. Család--Nagybácsi lett Dopeman: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170310-dopeman-vegre-nagybacsi-lett.htmlAz örömhírt a sztár a közösségi oldalán osztotta meg, sőt, a születés egyéb fázisairól is hírt adott. CsaládOrigoAnne Hathaway megmutatta kisfiát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170310-betoltotte-elso-eletevet-anne-hathaway-kisfia.htmlVégre újabb kép került nyilvánosságra a színésznő tündéri kisfiáról.Család--Király Viktor már nem tartja kizártnak, hogy gyermeket vállaljonhttp://www.life.hu/csalad/20170309-kiraly-viktor-elismerte-hogy-mar-nem-tartja-kizartnak-a-gyerekvallalast.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, Király Viktor hosszabb időt töltött Amerikában a nemrég született unokaöccse miatt. Ennek hatására azonban sok mindenről megváltozott az énekes véleménye. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.