Pesuth Rita 42 évesen adott életet kislányának

szülés Pesuth Rita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pesuth Rita hatszoros kickboxvilágbajnok Dubajban adott életet a kisbabájának.

"Kedves családunk és barátaink! Kenyó Anna Maitha megszületett szerdán 14.15-kor!" - írta a Facebookon Rita, aki rögtön képet is mutatott az újszülöttről.


Rita 2013 óta él Dubajban, a szerelme után költözött az arab országba. A párja kaszkadőr, Rita pedig úszóedzőként dolgozik.

Jön a második baba Zuckerbergéknél - Már a nemét is elárultákhttp://www.life.hu/csalad/20170311-jon-a-masodik-baba-mark-zuckerbergeknel.htmlA Facebookon jelentette be Mark Zuckerberg, hogy bővül a családjuk: kislányuknak, Maxnek hamarosan kistestvére születik.Család--Elszakítaná kislányát Scarlett Johanssontól az exférjehttp://www.life.hu/csalad/20170311-elszakitana-kislanyat-a-scarlett-johanssontol-az-ex-ferje-romain-dauriac.htmlCsendesen szeretett volna elválni Scarlett Johansson és Romain Dauriac, ez azonban nem sikerült, már nyilvánosan veszekednek. Család--Hírességek, akik elvesztették ikertestvérükethttp://www.life.hu/csalad/20170309-hiressegek-akiknek-meghalt-az-ikertestveruk.htmlEgy testvér elvesztése borzalmas tragédia, egy ikertestvéré pedig talán még súlyosabb, hiszen tudjuk, milyen szoros kötelék van az ikrek között. Sokan nem is gondolnák, hogy az alábbi híres emberek is egy ikerpár tagjaiként születtek, akiknek testvéreik sajnos idő előtt életüket vesztették. CsaládAFPMick Jagger egyáltalán nem kér újszülött fiábólhttp://www.life.hu/csalad/20170310-mick-jagger-kijelentette-hogy-nem-akar-tobb-gyereket.htmlMick Jagger már rég megmondta: 70 felett tartós kapcsolatot és családot nem vállal. Család--Nagybácsi lett Dopeman: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170310-dopeman-vegre-nagybacsi-lett.htmlAz örömhírt a sztár a közösségi oldalán osztotta meg, sőt, a születés egyéb fázisairól is hírt adott. CsaládOrigoAnne Hathaway megmutatta kisfiát: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170310-betoltotte-elso-eletevet-anne-hathaway-kisfia.htmlVégre újabb kép került nyilvánosságra a színésznő tündéri kisfiáról.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.