faldekoráció inspiráció otthon dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagy, ablaktalan fal megannyi lehetőséget rejt magában. Engedd szabadjára a fantáziád, és inspirálódj nem mindennapi faldekorációs ötleteinkből!  

Szobrok a falon

Ez a francia luxusotthon egy közel-keleti herceg tulajdonában van, és egyik szobájának falát különböző nagyságú aranyozott szobrocskák díszítik. A 3D-s hatás meglehetősen extravagáns stílust kölcsönöz a helyiségnek.

Forrás: Simon Upton

Kreatív gipszstukkó

Mikor a fal már önmagában egy műalkotás... Bár ennek a szobának a falát egyedi gipszstukkó dekoráció díszíti, ezt a látványos hatást akár egyszerűbben is elérheted: ma már különféle 3D-s hatású tapéták közül válogathatsz.

Forrás: Ricardo Labougle

Osztott kép

Egy nagyobb méretű osztott kép uralni tudja az egész helyiséget, és magára vonzza a tekintetet.

Forrás: Douglas Friedman

Létra mint dekoráció

Egy falnak támasztott létra egy festménnyel kiegészítve. Elsőre kicsit meglepő lehet, de kétségkívül jól mutat.

Forrás: Gabriela Herman

Tükrös fal

Elég merész ötlet, de egy jól kigondolt dizájnba végül is harmonikusan beilleszthető – mint ebben a São Pauló-i luxusotthonban is. A szoba egyik fala kizárólag tükrökből áll.

Forrás: Ricardo Labougle

Túlméretezett fénykép

Egy szinte az egész falat betöltő dekorációhoz olyan képet érdemes választani, ami egyrészt illik a helyiség hangulatához, másrészt pedig rád is jó hatással van – egy ilyen fotót ugyanis nem lehet majd csak úgy figyelmen kívül hagyni.

Forrás: Laura Resen

Rusztikus fa

Ennek a szobának az egyik falát egy egykori istálló újrahasznosított fadeszkái borítják. Egyszerű anyag, az összkép mégis zseniális.

Forrás: Simon Upton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.