Egy nagy, ablaktalan fal megannyi lehetőséget rejt magában. Engedd szabadjára a fantáziád, és inspirálódj nem mindennapi faldekorációs ötleteinkből!  

Szobrok a falon 

Ez a francia luxusotthon egy közel-keleti herceg tulajdonában van, és egyik szobájának falát különböző nagyságú aranyozott szobrocskák díszítik. A 3D-s hatás meglehetősen extravagáns stílust kölcsönöz a helyiségnek. 

Forrás: Simon Upton

Kreatív gipszstukkó 

Mikor a fal már önmagában egy műalkotás... Bár ennek a szobának a falát egyedi gipszstukkó dekoráció díszíti, ezt a látványos hatást akár egyszerűbben is elérheted: ma már különféle 3D-s hatású tapéták közül válogathatsz. 

Forrás: Ricardo Labougle

Osztott kép 

Egy nagyobb méretű osztott kép uralni tudja az egész helyiséget, és magára vonzza a tekintetet. 

Forrás: Douglas Friedman

Létra mint dekoráció 

Egy falnak támasztott létra egy festménnyel kiegészítve. Elsőre kicsit meglepő lehet, de kétségkívül jól mutat. 

Forrás: Gabriela Herman

Tükrös fal 

Elég merész ötlet, de egy jól kigondolt dizájnba végül is harmonikusan beilleszthető – mint ebben a São Pauló-i luxusotthonban is. A szoba egyik fala kizárólag tükrökből áll. 

Forrás: Ricardo Labougle

Túlméretezett fénykép 

Egy szinte az egész falat betöltő dekorációhoz olyan képet érdemes választani, ami egyrészt illik a helyiség hangulatához, másrészt pedig rád is jó hatással van – egy ilyen fotót ugyanis nem lehet majd csak úgy figyelmen kívül hagyni. 

Forrás: Laura Resen

Rusztikus fa 

Ennek a szobának az egyik falát egy egykori istálló újrahasznosított fadeszkái borítják. Egyszerű anyag, az összkép mégis zseniális. 

Forrás: Simon Upton