babavárás Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemsokára bővül Szinetár Dóráék családja. A 40 éves színésznő várandós. 

"Hatalmas az öröm, pár hónap múlva megérkezik az öt éve tartó szerelmünk gyümölcse" – erősítette meg a Blikknek a hírt Dóra. "Tízévente vagyok várandós. 20 évesen az ember jó értelemben könnyed, laza, tudatlan, hozzám sem jutottak el a rémtörténetek, így teljes lelkesedéssel élveztem ennek az időszaknak minden percét, és az anyaságot is. Negyvenévesen egy kicsit más a helyzet, bár szerencsére az orvosom egy tündér, nem sokkol mindenféle szörnyű lehetőséggel, miközben felelősen felkészít mindenre. De azt tapasztalom, hogy most sokkal mélyebben át tudom élni azt, hogy milyen is, amikor egy kis emberi élet elkezdődik a pocakomban" – tette hozzá.

Szinetár Dóra Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub
Ikrei lesznek C. Ronaldónakhttp://www.life.hu/csalad/20170312-ikrei-lesznek-ronaldonak-beranya-hordja-ki-oket.htmlKistestvérei születnek a 7 éves C. Ronaldo Juniornak. Család--Családi fotón Csobot Adél és Istenes Bence és a kis Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20170312-csaladi-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-es-natan.htmlAz ébredés pillanatait örökítette meg kis családjával Istenes Bence. CsaládOrigoIlyen esküvőt tervez VV Anetthttp://www.life.hu/csalad/20170304-ilyen-eskuvot-tervez-vv-beres-anett.htmlA VV3 egykori szereplője, Béres Anett leendő esküvőjéről beszélt. Család--Liptai Claudia vallomása: "Nagyon szerelmes vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170113-liptai-claudia-vallomasa-a-babavaras-idoszakarol-es-pataki-adamrol.htmlLiptai Claudia élete, amióta megismerte párját és megszületett kisbabája, kerek és teljes. A magánéletéről egyébként nem sokat nyilatkozó műsorvezető most, babanaplójában, szívesen osztja élményeit, életét rajongóival. CsaládOrigoEltűnt Pécsi Ildikó fia, semmit nem tudni új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170202-eltunt-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje-szucs-csaba.htmlA legenyhébb kifejezés, hogy Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere nem zökkenőmentes. A bírósági tárgyalások 3 éve folynak, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy a férfit nem találják a bejelentett lakcímén. Család--Megmutatta gyönyörű kislányát Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20170107-megmutatta-gyonyoru-kislanyat-volgyi-zsuzsi-az-anyamehben.htmlA modern technikának köszönhetően szinte még az arcvonásai is láthatóak Völgyi Zsuzsi babájának, aki még az anyaméhben van. De már nem sokáig, a Romantic énekesnője 10 hét múlva világra hozza első gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.