szülés Völgyi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemzet ünnepén jött a világra Völgyi Zsuzsi kislánya. Gratulálunk!

A Story magazin a Facebook-oldalán tudatta a jó hírt. "Megszületett Völgyi Zsuzsi kislánya. Bár egy hónapja összepakolva várt a táskája, a baba kivárta világra jöttének tervezett időpontját. A tündéri csöppség 3300 grammal és 54 centivel, makkegészségesen érkezett. - Minden a legnagyobb rendben zajlott, jól vagyunk!" - írták ki az első fotó mellé.

Gratulálunk!

Édes fotón az egész Schobert család: "Jöhet a jól megérdemelt pihenés"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-schobert-csalad-egyutt-pihen.htmlKözös szelfit lőtt magukról a legfittebb magyar sztárcsalád. De vajon miért vágnak ilyen arcot?Család--Bemutatta trollkodó gyermekeit Robert E. Kelly http://www.life.hu/csalad/20170315-trollkodo-gyermekeirol-meselt-a-politikai-elemzo.htmlA videó már körbejárta a neten, amelyen egy BBC tudosítást szabotáltak Robert E. Kelly gyermekei. Most viszont azt is megtudtuk, hogy mit gondolt mindeközben az édesapa. Család--Milliós tartásdíjakat fizetnek a sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-a-leghuzosabb-gyerektartasok-hollywoodban.htmlA gyerektartást a szülő jövedelme alapján állapítja meg a bíróság, így érthető módon, akiknek jobban megy a szekér, többel kötelesek hozzájárulni gyermekük neveléséhez. A hollywoodi hírességeknek általában elég jól megy az a bizonyos szekér, nem meglepő hát, hogy válás után milliós nagyságrendű összegekkel kell az exüket és csemetéjüket támogatniuk. CsaládAFPHorváth Éva: "A fiam nem egy magamutogató típus"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-terhes-horvath-eva-ultrahangvizsgalaton-jart.htmlMár csak néhány hét, és megszületik Horváth Éva kisfia. A csinos kismama izgatottan várja, hogy végre karjában tarthassa a picit, és addig is mindent elkövet, hogy minél többet megtudjon róla.CsaládOrigoTüneményes fotókon Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20170315-ime-gonczi-gabor-kisfia-aron.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, november 15-én megszületett Gönczi Gábor kisfia, Áron. A büszke apuka szerencsére nem rejtegeti csemetéjét, több édes fotót is közzétett róla közösségi oldalán. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHázi videókat és élő bejelentkezéseket trollkodó gyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20170313-igy-trollkodjak-meg-a-gyerekek-a-kulonbozo-teves-bejelentkezeseket.htmlMindegy, hogy szándékosan vagy véletlenül csinálták-e, az alábbi gyerkőcök professzionális szintre emelték a videós trollkodás fogalmát. Van, aki tévés riportert hoz kellemetlen helyzetbe, van aki a saját apját, vagy éppen nővérét. Mindegyik videó annyira tökéletes, hogy hirtelen azt sem tudnánk megmondani, melyik a kedvencünk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.