Liptai Claudia elhanyagoltnak látta magát a tükörben

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
tükör Liptai Claudia anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia élete teljesen megváltozott, amikor megszületett a kisfia, persze ezt egyáltalán nem bánja. Hiú énje azért előtör olykor belőle, így amikor nemrég tükörbe nézett, alaposan megdöbbent!

Néhány hónapja született meg Liptai Claudia kisfia, a műsorvezető talán nem is lehetne boldogabb. Ráadásul párjának nemrég sikerült a válása végére is pontot tennie, így ha akarnak, bármikor össze is házasodhatnak. Bátran kijelenthetjük, hogy Claudia életében minden a legnagyobb rendben, még akkor is, ha mostanában főként anyaüzemmódban van a műsorvezető. Bár Claudia igyekszik odafigyelni magára, megdöbbent, amikor alaposan megnézte magát a tükörben.

Liptai Claudiának nem teszett, amit a tükörben látott Forrás: Liptai Claudia / Facebook

"Eljött az idő, amikor a kisbaba már nem háromóránként kel, így a fürdőszoba tükrében végre újra tüzetesen meg tudtam magam nézni. Mivel velőtrázó sikolyom még az alvó sünöket is felverte a közeli mezőkön, úgy döntöttem, az anyaszerep mellett kicsit a női énemet is előbányászom. Nem szégyellem bevallani: hiú vagyok és igényes" - írta a Best Magazinnak Claudia, aki igyekszik visszanyerni a szülés előtti alakját. "Megpróbálkozom a testi visszarendeződéssel is. Nagyon nehéz. Sok türelem kell hozzá" - írta a műsorvezető, de leszögezte, nem baj, ha a teste nem lesz olyan, mint régen, hiszen két gyermek nyomait őrzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.