Scarlett Johansson kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A békésnek induló válás kezd egyre jobban elmérgesedni, ugyanis a felek nem tudnak megegyezni a kislányuk felügyeletét illetően. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Scarlett Johansson második házassága is zátonyra futott, így mindössze 2 év után jelenlegi férjétől, Romain Dauria francia újságírótól is elválik.

A páros békés körülmények között, csendben tervezték elintézni a válást, ám Romain hátbatámadva érzi magát. Véleménye szerint Scarlett teljesen váratlanul fordult bírósághoz, és inditványozta a 2,5 éves kislányuk, Rose Dorothy teljeskörű felügyeleti jogának eldöntését.

Scarlett Johannson és a férje nem tudnak megegyezni Forrás: AFP

A francia férfi elárulta, hogy a színésznő már a 8. filmjét forgatja a kislányuk születése óta, folyamatosan járja a világot, de egy gyermeknek azonban állandóságra van szüksége. Ebből kifolyólag eddig is ő volt a gyermek elsődleges gyámja, így szeretné, ha ez a későbbiekben sem változna. Természetesen a 32 éves édesanya annyi időt tölthetne a lányával, amennyit csak szeretne.

Scarlett ezzel szemben pedig azt szeretné, ha a lányuk elsősorban vele élne, és az apja utazna hozzájuk, ha látni szeretné. Az ellentétes álláspontok miatt csúnyán eldurvulhat a válás, bizonyos hírek szerint Dauria már most hűtlenségi ügyeket pendítget a feleségével szemben.

Nem is lenne meglepő, ha a férfi állításai igaznak bizonyulnának, hiszen Scalrett néhány hónapja kijelentte, hogy a monogámia nem természetes dolog.

"A házasság igazán romantikus eszme, de a valóság már egészen más dolog. A monogámia egyértelműen ellentétes az emberi ösztönnel, és nagyon kemény munka fenntartani, nem véletlen, hogy olyan keveseknek sikerül" - írta meg a BestMagazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.