Bódi Guszti és Margó közel három hónapot töltött Thaiföldön

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
Thaiföld Bódi Guszti Bódi Margó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem három hónapot töltött Thaiföldön Bódi Guszti és felesége, Margó. Tíz éve járnak vissza, de még mindig nem unják.

Margó szerint ezek az utazások meghosszabítják az életüket. Amint leszállnak a gépről, már nem számítanak sztárnak, hanem egyszerű, kikapcsolódni vágyó embereknek. A távoli országban nincsenek irigyeik, nem bántja őket senki. Ráadásul a Thaiföldön töltött idő az egészségüknek is jót tesz: fogyókúrázás nélkül Guszti hat, Margó négy kilótól szabadult meg. Egy dolgot azonban itt sem enged meg magának Margó: kizárt, hogy bikinit vegyen magára, szerinte az illetlen. Fürdőruhában strandol, de ha fotó készül, mindig magára kap valamit.

"Ahogy leszáll a gépünk, mi már nem sztárok vagyunk, hanem egyszerű emberek. Hiszem, hogy ezek az utazások meghosszabbítják az életünket. Ott nem bántanak minket, nem irigykednek ránk. Ráadásul ott kint minden gátlás nélkül lehetsz fürdőruhában is, ugyanis csak roma férfiak előtt nem lehetek ilyen viseletben, kint viszont senki nem tudja, hogy én egy tradicionális roma nő vagyok. De még itt is ügyelek arra, ha fotó készül rólam, akkor magamra kapok egy kendőt a fürdőruhára. Az az igazság, hogy nálam a bikini szóba sem jöhet, hiszen az olyan, mintha fehérneműben lennék. Nem illik így öltöznie egy nőnek" - mesélte Margó a Blikknek.

Bódi Guszti és Bódi Margó Forrás: Facebook/Bódi Margó

Sokan azt gondolják, hogy Bódiék szórják a pénzt, hatalmas luxusban töltik ezeket a heteket. Ez egyáltalán nincs is, hiszen még spórolnak is, mondja az énekesnő:
"Sokan gondolják, hogy ez nagy luxus, és szórjuk a pénzt, de elárulom, hogy ez egyáltalán nincs így. Egy pici lakást bérelünk a tengerparton, ami átszámolva nagyjából 80 ezer forint havonta. Na most, ha itthon vagyunk, akkor legalább ennyit, ha nem többet elköltünk benzinre, gázra, villanyra, vízre vagy telefonra. Ráadásul kétezer forintból a Gusztival ketten meg is vacsorázunk, persze ha nem főzet velem lecsót vagy töltött káposztát. Sokan nem hinnék, de kint is mindent lehet kapni ezekhez az ételekhez, de paradicsomkonzervet, na azt itthonról viszek, mert a szabolcsi káposztához bizony az kell! Persze nem panaszkodom az uramra, sokszor mondja, hogy menjünk étterembe, értékelem ezeket az estéket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.