Hajdú Péter nyolc éve nem beszélt az édesapjával

konfliktus Hajdú Péter édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Best magazinnak adott interjút Hajdú Péter édesapja, amiben elmondta, hogy úgy érzi, nincs már sok hátra, ezért béküli szeretne fiával. József boldog lenne, ha végre az unokáit is megismerhetné.

József azt mesélte a lapnak, hogy fia már nyolc éve nem kereste őt. Egy régi családi vita áll a rossz viszony hátterében, de erről Hajdú édesapja nem akart többet elárulni. József elmúlt nyolcvan, úgy érzi, már nincs sok hátra, ezért szeretne kibékülni fiával.

Hajdú Péter nyolc éve nem beszélt az édesapjával Fotó: Mudra László/Origo

Hajdú szerint azonban kettejük ügyét üzengetéssel nem lehet megoldani:
"Sokkal komolyabb a konfliktusunk annál, hogy erről a sajtóban lehetne üzengetni, és én nem is szeretnék visszaüzenni neki semmit. Ha komolyan gondolja a békülési szándékot, nyilván meg fog keresni, és ez esetben el fogunk beszélgetni. De szerintem egy ilyet személyesen kell kezdeményezni, nem egy újságon keresztül" - mondta Hajdú a Bors megkeresésére.

A showman sem árulta el, hogy milyen vita vagy veszekedés vezett ahhoz, hogy ennyire eltávolodtak egymástól az édesapjával. A Mr. Frizbi című könyvében azonban arról ír, hogy szülei válása után az édesapja elhanyagolta, nem számíthatott rá, nem volt előtte apakép. József viszont azt mondta, hogy a pénz miatt vesztek össze fiával, Péter ugyanis úgy adott el egy, az édesapja által vásárolt telket, hogy neki nem is szólt.
Hajdú Péter az édesapja új feleségével sem jött ki jól. Állítása szerint egy családi összejövetelen az asszony csúnyán sértegette őt és az édesanyját. A műsorvezető ezután azt mondta az édesapjának, hogy meglátogathatja az unokáit, de csak egyedül, az új feleséggel nem akarnak többet találkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.