Détár Enikő és kedvese közös otthont épít

Forrás: Facebook/Aktív -
Détár Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy színházi szerepe apropóján mesélt kapcsolatáról Détár Enikő. 

Fiatalabb nőre cserélik férjeik A férfiak a fejükre estek! című darabban a női szereplőket, köztük Détár Enikőt. A színésznő elmondta, miként vélekedik erről.

"Van, amit nem lehet meg nem történtté tenni. Mindannyian túl vagyunk már sok mindenen. Betetted a bánatod egy kis szelencébe, amit bezártál, de ha sokat feszegeted, akkor kinyílik, az ott van. Akkor is, ha új életet kezdesz, ha új szerelemre találsz. Bennem nincs már harag, indulat. Most már igyekszem Péterrel óvatosabban létezni. Mi már meghúzzuk a határokat"mondta el a Borsnak.

Détár Enikő és párja, Péter Forrás: Facebook/Aktív

A színésznő és a párja egyébként éppen közös házat építenek. "Ez könnyűszerkezetes ház, egy cég építi, akikben megbízom. Ez most valóban nehéz időszak. Ebben is megvannak a határok, előre megbeszéltünk dolgokat, annak mezsgyéjén haladunk" – mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.