Dominikai Köztársaság Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina a Dominikai Köztársaságban tölti jól megérdemelt pihenését, miközben rajongói legnagyobb örömére folyamatosan tölti fel szebbnél szebb fényképeit az Instagramjára. Ezekből szemezgettünk.

Idehaza igencsak szörnyű az idő, így jól esik a magyar szépség képeit nézegetni, aki a testvéréhez érkezett Punta Canára.

Homokos tengerpartok, napsütés és csodás tájak.

"A képeid töltik az embert ebben az itthoni rossz időben,úgyhogy postolj sokat!" - írta az egyik kommentelő az alábbi fotó mellé:

"Tökéletesség"

"Nem szeretném jellemezni, hogy itthon milyen az idő, de küldj napsütést légysziiii" - írta egy rajongó.

#nincsenekszavak

Három tó Európában, amelytől eláll a lélegzetedhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-europa-harom-gyonyoru-tava-bled-como-es-plitvice.htmlA tavasz beköszöntével egyre inkább vágyunk arra, hogy a szabadidőnket a természetben, leginkább vízparton töltsük el. Ha nincs lehetőséged külföldre utazni, a Balaton, a Velencei-tó vagy a Fertő tó mellett is feltöltődhetsz, de mi most három olyan európai tavat mutatunk meg neked, amelyek partjára biztosan mindig visszavágysz majd. UtazásThinkstockBódi Guszti és Margó közel három hónapot töltött Thaiföldönhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-bodi-guszti-bodi-margo-kozel-harom-honapot-toltott-thaifoldon.htmlMajdnem három hónapot töltött Thaiföldön Bódi Guszti és felesége, Margó. Tíz éve járnak vissza, de még mindig nem unják.Utazás--Falatnyi sortban pózol Los Angelesben Tóth Verahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-falatnyi-shortban-pozol-los-angelesben-toth-vera-enekesno.htmlSoha ennyi fotót nem posztolt magáról Tóth Vera, mint az utóbbi napokban. A helyében persze mi is ezt tennénk: az énekesnő egyre szebb, ráadásul gyönyörű helyre utazott, Los Angelesben pihen. UtazásOrigoSarka Kata a gyerekeivel wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-sarka-kata-a-gyerekeivel-noncsival-es-daviddal-wellnessezik.htmlKihasználva az iskolai szünetet, gyerekeivel egy wellnesshotelbe utazott hosszú hétvégézni Sarka Kata. Utazás--Skandináv tengerpart és hippi kommuna – Észak-Európa csücskén jártamhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170314-malmo-es-koppenhaga-latvanyossagai.htmlMindig is el szerettem volna jutni Észak-Európába, hogy felfedezzem a kissé zord, de mégis kedves skandináv tájakat, ahol pirosra csípi az arcom a jeges szél. Idén végre (valamelyest) teljesült az álmom: ellátogattam Malmőbe és Koppenhágába is. Utazás--Saint Barts a meztelen világsztárok szigetehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170312-saint-barts-meztelen-vilagsztarok-szigete.htmlEgy sziget, ahol az egy négyzetméterre jutó, meztelen világsztárok száma a legmagasabb az egész világon. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.