Failoni Donatella zongoraművésznő 40 éve tartó házasságáról beszélt. Azt mondja, nem mindig könnyű Oszter Sándor feleségének lenni. 

"Olaszos a vérmérsékletem. Köztünk nagyon különleges kapcsolat van. Olyan, amit szerintem szinte senki sem ért meg. Igazából annak idején, amikor összejöttem vele negyven évvel ezelőtt, engem nem az érdekelt, hogy ő híres, hiszen az egész életem híres emberek között töltöttem. Az érdekelt, hogy okos, hogy reggel ötig lehetett vele beszélgetni. Még az se nagyon érdekelt, hogy jóképű, bár az nem hátrány. Rengeteg mindenről egyformán gondolkodunk, a műveltségi szint nagyon fontos. Például, ha nincs Pesten, és reggel nyolckor felhív, elkezdünk irodalomról beszélgetni, festészetről, görög kultúráról. Csak úgy eszembe jut valami, és ő folytatja. Nagyon kivételes kapcsolatunk van" – mesélte házasságáról a Borsnak Failoni Donatella, és hozzátette, nehéz Oszter Sándor feleségének lenni. 

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella zongoraművészForrás: Facebook/Failoni Donatella

A színészért, miután eljátszotta Rózsa Sándort, megőrültek a nők, a zongoraművésznő erre így emlékszik vissza. "Eleinte napi harminc névtelen telefont kaptunk, aztán nemzeti gyász tört ki a nők között, amikor feleségül mentem hozzá. Mindennek elmondtak, és a többi, de én lavíroztam (...). Nem állítom, hogy mindig hű volt hozzám, sőt biztos, hogy nem. De soha nem árult el, és ez a lényeg. Ha bárki kicsit közelebb akart volna kerülni hozzá, azonnal vége lett a kalandnak. Azt nem. Átmeneti kapcsolat, semmi több. Körülbelül annyit jelentett, mintha elnyalt volna egy fagylaltot" – meséli.