Dukai Regina Dominikán nyaral: bikiniben napozik - Fotók!

Forrás: Instagram/Dukai Regina -
Dominika Dukai Regina bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina elutazott, hogy kipihenje a fáradalmakat, egészen Dominikáig ment, ahol gyönyörű napsütötte tengerparton lazíthat. Természetesen a fotókról nem feledkezett meg: folyamatosan tájékoztatja rajongóit.

Dukai Regina immár egyedülállóként ruccant ki Dominikára, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait, feltöltődjön, és lazítson egy jót.

A szépséges modell gyönyörű tengerparton sütkérezik, de a kikapcsolódás közben szerencsére nem feledkezett meg rajongóiról sem. Instagram-oldalára folyamatosan tölti fel a szebbnél szebb fotókat.

Dukai Regina jól érzi magát Dominikán Forrás: Instagram/Dukai Regina

Regina egy falatnyi bikiniben élvezi a napsütést, követői legnagyobb örömére. Nem egyedül teszi viszont, ugyanis bátyjához, Gergőhöz utazott ki a szépséges Punta Canára.

Látszik, hogy a modell remekül érzi magát odakint, de ez nem is csoda, hiszen mesés kilátásban van része, ráadásul jó társaságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.