JLo új frizurát és szexi combokat villantott: Fotó!

fotó szexi hajvágás Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopeztől már megszoktuk: bármit csinál magával jól néz ki. Most azonban látványos változáson esett át. 

Jennifer Lopez ezúttal a World of Dance tehetségkutató népszerűsítése céljából lépett a kamerák kereszttüzébe, de számára ez már szinte zsigerből jön. A 47 éves énekesnő olyan természetességgel pózol a reflektorfényben, mintha születése óta csak ezt csinálta volna.

Lopez időnként szívesen játszik a külsejével, de nagy horderejű változásokat ritkán eszközöl magán. Ezúttal viszont új frizurát villantott, ráadásul nem is akármilyet:

barna hosszú lokniait rövidebb szőkés tincsekre cserélte.

Íme az a bizonyos fekete ruha, amitől felrobbant az internet Forrás: Instagram

Ehhez pedig egy vadító fekete ruhát választott, amelyből nem csak a dekoltázsa, hanem a bombaizmos combjai is kivillantak. Természetesen nem volt ízléstelen, sokkal inkább dekoratív és figyelemfelkeltő hatással bírt. Nem is csoda, hogy még a jóval fiatalabb pasik is omladoznak utána.

Micsoda test! J.Lo olyan tükörszelfit lőtt, hogy megáll az ész

Rajongói legnagyobb örömére közösségi oldalára posztolt a szexi popdíva. J.Lo egy fekete dresszben feszít, ami csodásan kihangsúlyozza popsiját, formás melleit és gyönyörű alakját. Hát, le a kalappal. Nézd meg a fotót itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.