Hihetetlen étrenddel fogyott egy nő 83 kilót - Fotó!

fotó diéta fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves lány elképesztő fogyáson ment keresztül, és most boldogabb, mint valaha. 

Anastasia Chiarellóra tavaly novemberben figyeltek fel, ugyanis a fiatal nő 83 kilótól szabadult meg mindössze 15 hónap alatt. Ezt követően további 10 kilónak intett búcsút, és már csak kettő választja el attól, hogy elérje a 80 kilós versenysúlyát.

"Csak úgy sugárzik belőlem a boldogság és az öröm" – írja a közösségi oldalán Anastasia.

Rá sem lehet már ismerni az egykori önmagára Forrás: Instagram

Nem csoda, hiszen bámulatos változáson ment keresztül, aminek köszönhetően az élete is gyökeresen megváltozott. Azonban azt is bevallotta, hogy nagyon nehéz mindennap betartani a szabályokat.

Sokat kell edzeni, és rengeteget számít a táplálkozás is. Elmesélése szerint szinte mindennap tonhalsalátát fogyaszt, ami tápanyagban gazdag étel, de mégis kalóriában szegény. Mondhatni, tonhalon él, mert az nemcsak laktató és egészséges, hanem finom is.

"Szeretem magam, mióta a jobb oldali képen látható lány vagyok"

Teljesen megváltozott az élete, mióta szereti magát Forrás: Instagram

Anastasia 165 kilót nyomott, amikor a változtatás mellett döntött. Egész életében a súlyával küzdött, nem tudott egyről a kettőre jutni, ezért első lépésként gyomorműtéten esett át, majd radikális életmódváltást eszközölt – írta meg a DailyMail.

Előtte-utána fotón mutatta meg a fogyását Tóth Vera

A 31 éves énekesnő teljesen átalakult az elmúlt hónapokban. Nagyon büszke az elért eredményeire, amelyről most egy fotót is posztolt a követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.